spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăNational(VIDEO) Ciolacu: Supraimpozitarea Pilonului II, știre falsă

  (VIDEO) Ciolacu: Supraimpozitarea Pilonului II, știre falsă

  Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că știrea cum că se intenționează supraimpozitarea Pilonului II de pensii este falsă. Acesta acuză USR că a lansat această știre, ca să abată atenția presei și a populației de la cercetările legate de modul cum s-au cheltuit banii în Pandemia Covid.

  Vreau să lămurim din start orice speculație despre intenția ascunsă a Statului, legat de Pilonul II de pensie. Nu există așa ceva. Acum două luni eram cu toții acuzați că-l naționalizăm, acum că-l vom supraimpozita. Nu are nimeni vreun asemenea plan. Mai mult, vreau să-i rog pe domnii de la USR să răspundă pentru miliardul de la vaccinuri și pentru celelalte sute de milioane de euro furate din Pandemie și să nu mai manipuleze în presă știri false, cum este aceasta că Guvernul României ar dori să supraimpoziteze sau să naționalizeze Pilonul II, astfel încât să acopere cu astfel de știri. Îl rog și pe domnul ministru Boloș să propună soluția pe care o consideră necesară, pentru a clarifica textele din Codul Fiscal ce au fost invocate c-ar lăsa loc de speculații.”

  De amintit că celor doi foști miniștri USR Vlad Voiculescu și Ioan Mihăilă le-a fost retrasă imunitatea, în dosarul achizițiilor din Pandemie, pentru a fi urmăriți penal.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: