spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateTârgu Jiu : Constructorul și beneficiarul, sancționați cu 40.000 de lei pentru...

  Târgu Jiu : Constructorul și beneficiarul, sancționați cu 40.000 de lei pentru lucrări care au produs disconfort cetățenilor

  În luna noiembrie 2023, Poliția Locală Târgu Jiu a continuat verificările privind lucrările de construcții realizate pe străzile Costache Negruzzi, Cezar Petrescu, Marin Sorescu și Aleea Gării, lucrări ce se execută în baza autorizației de construire cu prevedere „rețele de apă și canalizare, inclusiv stații de pompare și conducte de refulare în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, al cărei beneficiar este S.C. APAREGIO Gorj.

  În urma abaterilor constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 lei, atât executantului cât și beneficiarului lucrărilor de construcții, pentru nerealizarea lucrărilor de curățare, amenajare ori degajare a amplasamentului și a terenurilor adiacente ocupate temporar pe durata execuției, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 Republicată privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: