spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăNationalCum alegi cele mai bune scaune pentru living?

  Cum alegi cele mai bune scaune pentru living?

  Alegerea celor mai bune scaune de sufragerie este una dintre cele mai importante sarcini, deoarece este adesea o decizie pe termen lung. Astăzi vă oferim sfaturile noastre pentru alegerea scaunelor de living, elementele de bază. Spațiul, confortul, atemporalitatea, stilul și uniformitatea sunt cele cinci chei de alegere.

   

  Nici prea multe scaune, nici prea puține

   

  Scaunele au nevoie de spațiu astfel încât persoana care le folosește să se simtă confortabil și să nu fie înghesuită. Se calculează că un scaun are nevoie de 50 cm, 60 cm dacă vorbim de cele cu cotiere. La aceasta trebuie să adăugăm poziția picioarelor mesei, care nu trebuie să ne încurce atunci când ne așezăm. Această dispunere este, de asemenea, ideală pentru ca masa să arate completă, nici prea goală, nici prea înghesuită.

   

  Atunci când alegem o masă împreună cu scaune de living, ar trebui să existe suficient spațiu pentru întreaga familie, dar dacă avem deja masa și dorim să cumpărăm scaunele, ar trebui să luăm în considerare aceste măsuri. Dacă este necesar, putem oricând să completăm masa cu scaune pliante sau auxiliare, care nu trebuie să fie neapărat cele care se află la masă în fiecare zi.

   

  Cât timp doriți ca oaspeții dvs. să rămână?

   

  Iată ce ar trebui să vă întrebați atunci când alegeți un anumit model de scaune living. Cu toții am avut experiența de a ne afla într-un loc și de a fi nevoiți să plecăm pentru că nu ne simțim confortabil. Ne mișcăm pe scaune și parcă nu se potrivesc cu corpurile noastre, deși sunt foarte frumoase și moderne. Asta vă doriți pentru oaspeții dumneavoastră?

   

  Designul scaunelor este important, dar confortul trebuie să fie fundamental

   

  De aceea, trebuie să luați în considerare nu doar stilul scaunului, ci și ceea ce vă oferă acesta atunci când stați jos. Scaunele tapițate și cu perne sunt, în general, mult mai confortabile decât cele cu lemnul la vedere și îi vor face pe oaspeți să dorească să rămână și să împărtășească o conversație plăcută după cină.

   

  Cât timp ar trebui să dureze scaunele dvs. de living?

   

  Nu vorbim dacă vor rezista datorită calității materialelor, în acest caz vorbim dacă se vor demoda rapid sau dacă vor rezista mulți ani.

   

  Scaunele de calitate tind să aibă un aer modern, dar atemporal, ceea ce înseamnă că pot deveni clasice în timp, în loc să fie depășite și învechite și să necesite o schimbare rapidă.

   

  În mod normal, atunci când cumperi o mobilă de living, aceasta trebuie să dureze mult timp și de aceea nu ne putem lăsa purtați de impulsuri sau de tendințe foarte radicale ale modei care, de obicei, sunt foarte efemere și, la fel cum par atât de actuale la momentul respectiv, se demodează odată ce trendul a trecut.

   

  Materialele contează

   

  Există diferite tipuri de materiale pentru scaunele de living. Cele mai comune sunt lemnul, tapițeria, metalul, rășina, fibra de sticlă și fibrele naturale sau imitațiile de fibre, cum ar fi răchita. Materialele au o mare influență asupra rezistenței scaunelor, dar și asupra stilului acestora.

   

  Scaunele din rășină și fibră de sticlă tind să aibă un aspect foarte modern, scaunele tapițate și din lemn se potrivesc perfect în decoruri mai clasice, iar scaunele din fibre naturale sunt ideale în casele cu un decor mai rustic. Acest lucru nu înseamnă că nu pot exista scaune living ultramoderne din lemn sau scaune living foarte clasice din rășină, dar, în general, există o relație între materiale și stiluri.

   

  Toate scaunele sau coltarele living sunt la fel? Nu trebuie să fie!

   

  Știm că în sufragerie este normal ca toate scaunele să fie identice, dar nu trebuie să fie neapărat așa. De câțiva ani încoace, tendințele cele mai revoluționare sunt ca scaunele din sufragerie să nu fie la fel, nici măcar nu trebuie să fie similare. Nu este vorba de a alege scaune la întâmplare, ci trebuie să arate bine chiar dacă sunt total diferite și au stiluri foarte diferite.

   

  Pentru aceasta, este de obicei indicat să le combinăm cu alte detalii din cameră pentru a oferi o anumită linie și, de asemenea, să nu exagerăm cu culorile. Una este să așezi șase scaune living în alb și negru și alta este să așezi diferite nuanțe și culori care pot fi foarte greu de asortat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: