spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăNationalCum să vă alegeți mobilierul din jurul unui fotoliu extensibil

  Cum să vă alegeți mobilierul din jurul unui fotoliu extensibil

  O întâlnire cu prietenii și o conversație fără sfârșit este exact ceea ce căutăm ocazional. În camera de zi, un fotoliu extensibil face posibilă vizionarea de filme, jocuri sau pur și simplu un pahar de vin cu discuții până târziu în noapte.

   

  Da, spațiul contează cel mai mult, dar modul în care acomodați cu succes totul în acel spațiu, vă testează abilitățile reale de interpretare. Acum, cu un fotoliu extensibil sau canapele extensibile, vă puteți găzdui mai mulți musafiri în sufragerie la un singur moment.

   

  Atunci când adăugați un pic de mobilier care se poate extinde și contracta dramatic, este esențial să vă gândiți la dispunerea și aranjamentul mobilierului din cameră. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru o planificare simplă și practică în jurul unui fotoliu extensibil.

  Alegeți cea mai bună dimensiune și formă pentru spațiul dvs.

  Puteți adăuga pur și simplu un fotoliu extensibil în practic orice cameră din casa dvs. Poate fi camera de zi, biroul de acasă sau chiar un dormitor spațios pentru oaspeți. Datorită varietății de dimensiuni și forme de canapele disponibile astăzi, de cele mai multe ori, aceste piese vor servi ca un scaun care se transformă ulterior într-un pat.

   

  Ținând cont de acest lucru, gândiți-vă la modul în care piesa va funcționa în spațiul desemnat. Profitați la maximum de spațiul dvs. cu o amenajare secțională completă. Dacă aveți o cameră mică, o singură canapea sau un fotoliu așezat pe perete ar fi suficient.

   

  În plus, luați în considerare cea mai bună dimensiune a saltelei atât pentru cei care stau pe canapea sau fotoliu ziua, cât și pentru oaspeții de peste noapte. O canapea extensibilă simplă, cel mai convenabil și versatil model, oferă spațiu suficient pentru unul sau doi oaspeți fără a copleși spațiul.

  Țineți cont de confort

  Calitatea confortului fotoliului este la fel de crucială ca și dimensiunea și designul acestuia, atunci când vine vorba de crearea unui mediu de dormit ideal. Pernele sale ar trebui să fie suficient de confortabile pentru ca persoanele care stau pe ele să nu aibă habar că sub ele se află un fotoliu extensibil.

   

  Cu cât pernele sunt mai bune, cu atât sunt mai călduroase. O țesătură rezistentă, cum ar fi o tapițerie asemănătoare inului cu o țesătură strânsă sau piele naturală lucioasă, protejează oaspeții de barele metalice din interiorul mobilierului.

   

  Apoi, luați în considerare și salteaua în sine. Deși ar trebui să căutați fotolii cu saltele groase și confortabile, rețineți că orice pat poate fi îmbunătățit cu un topper de saltea, pentru a dormi ca pe un nor.

   

  Deasupra brațului de fotoliu, întindeți o pătură groasă și texturată în culori complementare – aceasta poate servi ca și o sursă căldură suplimentară pentru vizitatorii care rămân peste noapte.

  Folosiți mobilierul de depozitare pentru a ține lenjeria de pat

  În camera de oaspeți, depozitați pernele, cearșafurile și păturile suplimentare în mobilierul de depozitare elegant care servește și ca decor. Lenjeria poate fi ascunsă în sertarele sau dulapurile ascunse din centrul media sau în coșuri și cutii ornamentale în colțurile camerei.

   

  Pentru a menține spațiul lipsit de dezordine, alegeți un loc de depozitare care să fie foarte mare și înlocuiți lenjeria de pat cu perne și pături până dimineața. Veți economisi spațiu în dulapurile de lenjerie, iar oaspeții dvs. vor avea acces mai ușor la tot.

  Adăugați mobilier versatil

  Dacă fotoliul sau canapeaua este locul principal de stat jos din camera de zi, aceasta va funcționa în primul rând ca spațiu de relaxare. În funcție de dimensiunea obiectului, probabil că veți avea nevoie de o măsuță de cafea și cel puțin o masă de capăt de canapea.

   

  Cu toate acestea, pentru a face ca zona de ședere să funcționeze ca un lounge și un dormitor improvizat, veți avea nevoie de mobilier care este simplu de modificat. O masă de cafea ușoară din acrilic sau rattan, de exemplu, este considerabil mai ușor de mutat decât o masă grea din piatră sau beton.

   

  Căutați mese cu blaturi din marmură, piatră sau sticlă cu tăietură groasă și baze aerisite, deschise, dacă doriți totuși să aduceți un element natural substanțial în zonă. Pentru mesele laterale, se aplică aceeași linie directoare. Alternativ, dacă totuși doriți să includeți o masă substanțială, sculpturală din metal sau lemn cu o anumită greutate, folosiți-o ca noptieră atunci când fotoliul este extins.

   

  Așezați scaunele de rezervă astfel încât să mărginească zona canapelei sau a fotoliului, permițând camerei de oaspeți de peste noapte să respire fără a se lovi în pat de mobilier auxiliar. Pentru a face ca spațiul să pară mai spațios, înclinați scaunele în afară și îndepărtați-le de pat.

  Folosiți un corp de iluminat multifuncțional

  Când vine vorba de extinderea fotoliului pentru noapte, doriți să evitați să vă confruntați cu inconvenientul modificării luminilor. Luminile de podea cu arc sunt alternativa perfectă pentru toate scopurile. Gâtul arcuit al acestor lumini, care sunt special concepute pentru a fi așezate în spatele unei canapele extensibile sau al unui fotoliu extensibil, optimizează iluminarea spațiului. Forma suspendată face ca aceasta să fie ușor de transformat într-o lampă de citit pe timp de noapte pentru cei cuibăriți în fotoliu.

  (P)

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: