spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNationalEȘEC: Premierul Ciucă nu i-a convins pe sindicaliștii din educație să renunțe...

  EȘEC: Premierul Ciucă nu i-a convins pe sindicaliștii din educație să renunțe la grevă

  După întâlnirea de miercuri cu premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria, sindicaliștii din domeniul educației au anunțat că nu s-a ajuns la un acord satisfăcător și că greva în sistemul de învățământ va începe în data de 22 mai. Această decizie vine ca urmare a considerării promisiunilor oferite de autorități ca fiind nesatisfăcătoare de către sindicaliști.

  ”Ni s-au avansat nişte propuneri pe care noi le considerăm nesatisfăcătoare, în momentul de faţă, respectiv aplicarea în integralitate a Anexei 8, pentru toţi cei care sunt prinşi şi posibilitatea prinderii în Programul de guvernare a învăţământului ca prioritate naţională. Asta este ceea ce s-a lansat în urma discuţiei”, a spus  Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie “Spiru Haret”, Marius Nistor.

  Nistor a mai precizat că ”Greva care a fost anunţată va începe luni, 22 mai, în toate unităţile de învăţământ preuniversitar. Nu avem niciun motiv, în momentul de faţă, să renunţăm la această formă extremă de protest. Nu ne-am dorit-o, era obligaţia Guvernului şi a celor care au putere de decizie, cunoscând problemele noastre, să vină cu soluţii mult mai rapide.”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: