spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăNationalFemeie condamnată la închisoare cu executare după ce a bătut colegii de...

  Femeie condamnată la închisoare cu executare după ce a bătut colegii de clasă ai fiicei sale și a amenințat profesorii 

  Sursa foto: Pixabay

  O femeie de 43 de ani din Botoșani a fost acuzată de agresiune și amenințare, fiind trimisă în judecată şi condamnată la începutul acestei săptămâni la închisoare cu executare. Deși sentința nu este definitivă, femeia este deja la închisoare pentru o altă faptă cu violență comisă în trecut, anunță Monitorul de Botoșani, potrivit g4media.ro.

  Scenele uluitoare s-au petrecut în urmă cu mai bine de patru ani, dar incidentul nu a fost făcut public. Totul a pornit de la o întâmplare absolut banală, petrecută la ora de sport, când între fiica femeii și alți băieți ar fi început o dispută.

  Doi băieți au fost atacați de femeie și de fiica ei, unul a fost imobilizat de fată, iar celălalt a fost lovit de mamă.

  Elevii au reușit, într-un final, să scape și au fugit în școală, unde s-au întâlnit cu directorul adjunct și cu profesorul de sport. Speriaţi, băieții s-au ascuns după cadrele didactice și au povestit pe scurt ce li s-a întâmplat. A fost vorba doar de câteva secunde, pentru că în scurt timp a năvălit în școală și femeia, care continua să fie agresivă fizic şi verbal. Cu greu a fost scoasă în afara unității de învățământ, însă, în timp ce era pe holul școlii, femeia a proferat amenințări și la adresa directorului adjunct care intervenise.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!