spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăNational(FOTO) Produs retras de pe piață de IKEA

  (FOTO) Produs retras de pe piață de IKEA

  IKEA recomandă clienţilor care au cumpărat un scaun rotativ să îl returneze, deoarece există riscul ca baza piciorului, în formă de stea, să se rupă, anunță ziare.com.

  IKEA a transmis miercuri, 21 decembrie, că recomandă tuturor clienţilor care au cumpărat scaunul rotativ Odger în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 şi inclusiv, să nu îl mai folosească şi să contacteze firma pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

  ”Siguranţa clienţilor este prioritatea principală la IKEA. Aşadar, rechemăm scaunul rotativ Odger în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 şi inclusiv (22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul) din cauză că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă şi să cauzeze căderea şi vătămarea utilizatorului. IKEA le recomandă tuturor clienţilor care au cumpărat scaunul rotativ Odger în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 şi inclusiv, să nu îl mai folosească şi să îl returneze în orice magazin IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs”, se arată în comunicat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: