spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNationalPlantele care îți distrug viața personală și atrag energiile negative

  Plantele care îți distrug viața personală și atrag energiile negative

  Dacă unele plante atrag dragostea și fericirea în casa ta, altele resping chiar și lucrurile bune, potrivit dcnews.ro. Se spune că acestea din urmă nu trebuie ținute în casă.

  Iată câteva exemple de plante care emană energii negative.

  Crinii sunt considerați flori de doliu, care atrag durerea. Dacă ai primit un un buchet de crini frumoși și albi ca zăpada, nu te grăbi să-l duci acasă. Aspectul plantelor este adesea înșelător. În spatele măreției, florile ascund un pericol. În limbajul florilor, crinii sunt un simbol al nemuririi și al vieții eterne. Prin urmare, aceste flori atrag energia negativă. A ține crini în casă înseamnă să atragi  tristețea și durerea.

  Violetele sunt plante cu două tăișuri. Pe de o parte, această floare poate armoniza viața gazdei, o poate proteja de coșmaruri în timpul nopții, îi poate oferi pace și încredere. Pe de altă parte, violetele atrag certurile: de îndată ce gazda petrece mai mult timp cu iubitul ei, floarea va provoca o ceartă în  cuplu.

  Hibiscusul alungă bărbații din casă. Aceasta este o altă floare care concurează cu bărbații la nivel de energie, forțându-i să nu se întoarcă niciodată. De asemenea, se crede că hibiscusul nu poate fi plasat în camera de zi și lângă oameni sau animale, deoarece planta răspândește energie negativă. Așa că gândește-te bine înainte de a cumpăra o plantă atât de frumoasă, dar dăunătoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: