spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăNationalProfesori implicați în trafic de droguri de mare risc

  Profesori implicați în trafic de droguri de mare risc

  Un grup infracțional suspectat de trafic de droguri de mare risc, inclusiv doi profesori, în arest preventiv timp de 30 de zile. Acest lucru a venit ca urmare a unei operațiuni ample desfășurate de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din Buzău, care a condus la arestarea a opt persoane.

  Decizia de arest preventiv a fost aprobată de un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Buzău, în urma cererii formulate de către procurorii care investighează cazul. Acest scandalos caz de trafic de droguri a atras atenția comunității locale și naționale.

  „Soluţia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Buzău. În baza art.226 C.pr.pen., art.223 alin.2 C.pr.pen. raportat la art.202 alin.1, 3 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpaţilor…, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 27.09.2023 până la data de 26.10.2023, inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”, se arată în minuta Tribunalului Buzău.

  În urma percheziţiilor desfăşurate de anchetatori, au fost ridicate sume de bani, droguri şi mai multe cântare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: