spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
duminică, mai 5, 2024
Altele
    AcasăNationalRețetă simplă și delicioasă: Pasta de ardei capia pentru iarnă

    Rețetă simplă și delicioasă: Pasta de ardei capia pentru iarnă

    Mulți dintre noi apelăm la conserve pentru a ne bucura de aromele verii și toamnei în timpul iernii. O rememorare în lumea gospodăriei ne aduce o rețetă simplă și gustoasă: pasta de ardei capia pentru iarnă.

    Această rețetă a fost moștenită de la generațiile anterioare și este perfectă pentru a fi pusă direct pe pâine, sau pentru a da un plus de gust mâncărurilor.

    Savurați gustul verii în plină iarnă

    Iată ce veți avea nevoie pentru această rețetă:

    Ingrediente:

    • 3 kg de ardei căpia
    • 200 ml ulei
    • 1 linguriță de sare
    • 400 ml bulion de roșii

    Mod de Preparare:

    1. Spălați și curățați ardeii de semințe și cotor, apoi tăiați-i bucăți.
    2. Treceți ardeiul printr-o mașină de tocat carne, sau un robot de bucătărie.
    3. Puneți pasta de ardei obținută într-o cratiță și lăsați-o să fiarbă până când zeama se reduce.
    4. Adăugați bulionul și uleiul și continuați fierberea până când uleiul se ridică la suprafață.
    5. Puneți pasta de ardei capia în borcane sterilizate și închideți-le bine cu capace.
    6. Lăsați borcanele să se răcească lent până a doua zi și apoi depozitați-le într-un loc răcoros și întunecat.

    Cu această pasta de ardei capia, puteți da o notă de prospețime și culoare mâncărurilor de iarnă. Sau pur și simplu savurați-o pe pâine pentru un aperitiv delicios. Această rețetă simplă vă permite să vă bucurați de gustul verii pe tot parcursul anului!

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: