spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, la prima victorie din acest sezon...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, la prima victorie din acest sezon al Ligii Florilor

    CSM Târgu Jiu a obținut sâmbătă, 9 septembrie, prima victorie din noua stagiune a Ligii Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-a impus, în deplasare, pe terenul echipei Știința București, scor 24-23, la pauză 16-16. 

    Jocul a fost extrem de echilibrat în Sala Agronomia din București, mai ales în prima repriză terminată la egalitate. Meciul a fost pe muchie de cuțit, iar jucătoarele noastre au avut parte de o rezistență îndârjită din partea echipei gazdă. Angela Pușcaș a revenit la echipă, după ce a scăpat de unele probleme medicale, în schimb a lipsit Teodora Popescu, accidentată. A fost un meci cu numeroase răsturnări de situație pe tabela de marcaj, cu o primă repriză terminată la egalitate și cu o repriză secundă săracă în goluri, dar cu un final tensionat. CSM Târgu Jiu conducea cu 21-23 după golul marcat de Simone Bohme. Știința s-a apropiat la un gol, scor 22-23, dar Angela Pușcaș a reușit să înscrie un gol ce s-a dovedit a fi decisiv în obținerea victoriei. Un moment dificil a fost cu 3 minute înainte de finalul meciului, când CSM Târgu Jiu a avut două jucătoare eliminate, dar portarul nostru a făcut minuni și am scăpat cu bine din această situație. Am avut atacul, însă nu am reușit să valorificăm, iar echipa oaspete a reușit să marcheze. CSM Târgu Jiu a pierdut atacul după o greșeală, iar echipa gazdă a avut câteva secunde să marcheze, dar am reușit să blocăm și meciul s-a terminat.

    Andreea Chiricuță și Ana Ciolan au fost cele mai bune marcatoare ale echipei din Târgu Jiu, fiecare cu câte 6 goluri marcate.

    Liviu Andrieș, antrenorul CSM Târgu Jiu, a spus că jocul echipei nu a fost cel pe care și-l dorea, dar importante sunt cele 3 puncte câștigate: „Evoluția noastră a fost slabă spre mediocră, dar, până la urmă ne bucurăm de victorie și de cele trei puncte“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: