spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNationalTrei români răniți într-un carambol uriaș produs în Ungaria din cauza unei...

  Trei români răniți într-un carambol uriaș produs în Ungaria din cauza unei furtuni de praf

  Trei români au fost răniți în Ungaria, într-un carambol uriaș, produs sâmbătă, pe autostrada M1, din cauza unei furtuni de praf. 

  În carambol au fost implicate zeci de autovehicule, 19 autoturisme au ars, iar 36 de persoane au fost rănite, potrivit datelor preliminare.

  Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că, din primele informaţii obţinute în urma accidentului produs în Ungaria, reiese că au fost implicaţi şi trei cetăţeni români, dintre care unul a fost grav rănit.

  „Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Budapesta a fost notificată de către un cetăţean român, prin intermediul numărului de telefon de urgenţă, cu privire la un accident rutier, produs la data de 11 martie 2023, în jurul orelor 14:25, pe autostrada M1 din Ungaria, între localităţile Tatabanya şi Budapesta, în care au fost implicate mai multe autovehicule”, se arată în informarea transmisă de MAE.

  MAE susține că a întreprins demersuri, în regim de urgenţă, pe lângă autorităţile locale, inclusiv cu sprijinul Biroului Ataşatului de Afaceri Interne, pentru a obţine informaţii cu privire la cetăţenia, identitatea şi starea de sănătate a persoanelor afectate.

  „Potrivit datelor preliminare comunicate de către autorităţile locale, până la acest moment, printre persoanele implicate în accident se află şi trei cetăţeni români, dintre care unul a fost grav rănit”.

  Carambolul s-a produs din cauza unei furtuni puternice de praf, care a ajuns duminică și în România.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!