spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăCulturaTuriștii și localnicii, așteptați la Festivalul Medieval de la Castelul Corvinilor

  Turiștii și localnicii, așteptați la Festivalul Medieval de la Castelul Corvinilor

  Sursa foto: Primăria Hunedoara
  Atmosfera vremurilor de altădată a cuprins municipiul Hunedoara, anunță servuspress.ro. Cavalerii și domnițele, mercenarii, barzii, jonglerii, zânele și oștenii și-au instalat taberele în curtea exterioară a Castelului Corvinilor și îi așteaptă pe turiști, dar și pe hunedoreni, pentru demonstrații diverse și ateliere interesante, în cadrul Festivalului Medieval „Ioan de Hunedoara”.

  Unul dintre cele mai frumoase evenimente ale verii, Festivalul Medieval „Ioan de Hunedoara”, aflat la a doua ediție, a început sâmbătă. Pe parcursul acestei zile, dar și duminică, 7 august, cei prezenți la eveniment vor avea parte de parade, ateliere medievale, animații stradale și concerte, desfășurate la Castelul Corvinilor, dar și pe Pietonala Corvin și în Piața Regele Ferdinand I.

  Sursa foto: Primăria Hunedoara

  Curtea exterioară a Castelului Corvinilor este animată de o tabără medievală – ateliere (atelierul magului, gastronomie medievală, roata olarului, tir cu arcul, prezentare arme medievale, prezentarea legendei corbului, dansuri medievale, programe interactive cu publicul). De asemenea, în curtea interioară a impunătorului monument istoric au loc concerte de muzică medievală.

  Sursa foto: Primăria Hunedoara
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: