spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăNationalULTIMELE LOCURI - CURS STIVUITORIST, AUTORIZAT ISCIR, în TÂRGU JIU!

  ULTIMELE LOCURI – CURS STIVUITORIST, AUTORIZAT ISCIR, în TÂRGU JIU!

  Doriți să obțineți sau să vă reînnoiți atestarea necesară activării ca Stivuitorist? Profesional New Consult vă ajută să obțineți toate informațiile în cele mai bune condiții de studiu. Vă ajutăm nu doar să învățați o meserie, ci și să obțineți atestatul care vă va permite să activați legal în acest domeniu.

  BENEFICIAȚI DE REDUCERE! Pentru toate înscrierile efectuate în această perioadă, veți beneficia de reducere de 5%, dar aveți și posibilitatea de PLATĂ ÎN RATE!

  Veți învăța ce presupune Calificarea de Stivuitorist și toți factorii de care depinde această activitate complexă: tipul vehiculului, tipul şi categoria mărfurilor transportate, calitatea şi eficienţa transportului, gradul de securitate realizat pentru vehiculul şi marfa transportată, gradul de optimizare a transportului, profesionalismul, aplicarea normelor de protecţie a muncii, a normelor PSI şi a normelor privind protecţia mediului înconjurător.

  IMPORTANT!!! Certificatele / diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România şi UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

  Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

  email: targujiu@profesionalnewconsult.ro,

  Telefon: 0745.225.566 | 0753.336.611

  sau la sediul firmei, Adresa: Târgu Jiu, strada Nicolae Titulescu, nr. 11B, parter, jud. Gorj (lânga Colegiul Național Spiru Haret)

  Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

  Curs Tehnician Electronica

  Curs Sudor

  Curs Cadru tehnic PSI  

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: