spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăNationalUn taximetrist a înșelat o femeie cu suma de 55.000 de euro...

  Un taximetrist a înșelat o femeie cu suma de 55.000 de euro după ce s-a dat procuror

  Un taximetrist din Cluj a reușit să facă rost de 55.000 de euro, după ce a sunat o femeie care i-a fost clientă și a mințit-o că este procuror criminalist, colonel, președinte al C.S.A.T. în regiunea Ardeal.

  Bărbatul i-a cerut fabuloasă sumă pentru a opri o presupusă ancheta asupra soțului acesteia.

  Povestea a început în decembrie 2021, atunci când taximetristul și-a dus victima cu taximetrul, într-o cursă. El i-a spus clientei sale că este administratorul unei societăți de taximetrie și că are nevoie de bani pentru a rezolva un accident rutier. Femeia pe care a sunat-o i-a dat suma de 5.000 de euro, ca împrumut, conform stiridecluj.ro

  După acest moment, taximetristul a început să o sune, folosind un nume fals și pretinzând că deține numeroase funcții importante în regiunea Ardeal. El i-a spus că soțul ei este cercetat penal în fapte deosebit de grave și i-a cerut 55.000 de euro, pe care i-a primit în mai multe tranșe, promițând că va face ”pierdut” dosarul.

  „Inculpatul recunoaşte că şi-a arogat numele şi calităţile mincinoase menţionate în cuprinsul stării de fapt reţinute de către instanţă. Susţinerile potrivit cărora ar fi procedat astfel de conivenţă cu inculpata pentru ca aceasta să-şi poată retrage, sub acest pretext, banii din contul bancar nu sunt veridice şi nici logice în contextul probatoriu din cauză. Aceasta deoarece soţul victimei nu a cunoscut nimic despre aceste retrageri până la mijlocul lunii martie 2022, când persoana vătămată însăşi i-a relatat scenariul infracţional. Prin urmare nu era nevoie de crearea acestui scenariu câtă vreme banii au fost retraşi fără ca soţul persoanei vătămate să aibă cunoştinţă despre aceste operaţiuni”, după cum se arată în motivarea instanței, potrivit Actual de Cluj.

  Taximetristul a fost condamnat recent la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru înșelăciune.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: