spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews Alert258 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, în control

  258 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, în control

  În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 13 acţiuni de verificare, cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

  În total, 258 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentație publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

  În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.400 de persoane și 223 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes.

  Pentru neregulile constatate au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

  Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, indiferent de incidența cumulată a cazurilor.

  Se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

  Forțele de ordine vor desfășura permanent, în această perioadă, activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: