spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăNews AlertAmericanul Porter Troupe este noul antrenor principal al echipei de baschet a...

  Americanul Porter Troupe este noul antrenor principal al echipei de baschet a CSM Târgu Jiu

  Americanul Porter Troupe este noul antrenor principal al echipei de baschet a CSM Târgu Jiu. Claudiu Alionescu va rămâne în continuare alături de echipă şi va ocupa postul de director tehnic al grupării gorjene.

  „Schimbarea vine pe fondul unor probleme medicale pe care le are Claudiu Alionescu. Porter Troupe va fi în continuare și jucător al echipei gorjene“, a transmis CSM Târgu Jiu.

  Robert Bălăeţ, directorul CSM Târgu Jiu, a fost cel care a făcut anunțul acestei schimbări în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu CSM Ploiești: „Este momentul ca şi Porter Troupe să îşi înceapă cariera de antrenor. Este o şansă pe care o are, chiar dacă vine într-un moment nu tocmai fericit pentru noi. Sper să fie într-un ceas bun. Am încredere în el şi în echipă şi sunt convins că împreună ne vom îndeplini obiectivul, acela de a ne menţine în Liga Naţională”.

  „Important este ca echipa să performeze“

  Claudiu Alionescu a explicat la conferinţa de presă care au fost motivele care l-au determinat să renunţe în acest moment la postul de antrenor principal. Antrenorul gorjean trebuie să suporte o intervenţie chirurgicală care nu suferă amânare, iar prin natura intervenţiei, pentru o perioadă de timp, antrenorul gorjean se afla în imposibilitatea de a-şi putea folosi vocea. În acest context, oficialii clubului gorjean au decis ca cel mai experimentat jucător din cadrul lotului, Porter Troupe, să ocupe postul de antrenor principal. Claudiu Alionescu va rămâne alături de echipă şi va ocupa postul de director tehnic al grupării gorjene: „Sunt sigur că nu este o situație pe care ne-am dorit-o. Și pentru el este o situație destul de confuză, peste care trebuie să trecem cu brio. Important este ca echipa să performeze, nu cine conduce va conduce de pe bancă. Echipa avea nevoie de un om care să-i fie alături și care să o îndrume pe drumul cel bun. De aceea a fost ales Porter și îi doresc mult succes. Suntem într-o relație de colaborare de mai mulți ani“.

  Troupe: „Lotul de jucători are valoarea de a rămâne în prima ligă“

  Porter Troupe a spus că echipa re valoare pentru a rămâne în prima ligă: „Este ceva pentru care nu eram pregătit, dar trebuie să mergem mai departe. M-am întors la Târgu Jiu în ideea că atunci când voi termina să joc voi începe să antrenez. Nu mă gândeam că o să fiu și jucător, și antrenor. Voi face lucrurile așa cum cred pentru a putea performa (…) Lotul de jucători are valoarea de a rămâne în prima ligă“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: