spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertAtlete de la CSM Târgu Jiu, pe podium la Campionatul Național de...

  Atlete de la CSM Târgu Jiu, pe podium la Campionatul Național de Cros

  Atletele Alina Eremia şi Andreea Chivoiu, cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătite de Ion Bură şi Dragoş Bură, s-au clasat pe locul 3 în clasamentul final pe echipe la etapa Finală a Campionatului Național de Cros, care a avut loc sâmbătă, 29 octombrie, la Botoșani.

  Echipa care a reprezentat Gorjul, formată din Alina Eremia, Andreea Chivoiu şi Mihaela Cepoi, a terminat pe locul 3. Cursa de 8000 m pe echipe a fost adjudecată de CSM Vaslui, iar pe locul 2 a venit echipa CSU Ploi Timişoara. Pe echipe, crosul, care a avut loc în Pădurea Rediu-Botoşani, s-a desfășurat pe ture de 1500 m. Alina Eremia a terminat pe locul 5 la individual şi a scos un timp care a permis echipei să urce pe podium. Alina este deja cu gândul la ultimul concurs, ultimul din acest an, de la Braşov.

  „A fost un traseu frumos de alergat. Am încercat să scot un timp cât mai bun, pentru o clasare pe podium cu echipa. Am reuşit să ne clasăm pe locul 3.
  Acum urmează să mă antrenez pentru următorul concurs, ultimul din acest an, care se va desfășura la Braşov”, a spus Alina Eremia.

  Şi Andreea Chivoiu a contribuit la clasarea pe podium în concursul pe echipe.

  „Traseul a fost organizat bine, vremea a ținut cu noi. Chiar dacă a fost o cursa destul de scurtă, având în vedere ce am alergat până acum, m-am simțit bine și mă bucur pentru acest rezultat”, a spus atleta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!