spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCei mai buni boxeri din țară se vor lupta la Rovinari

  Cei mai buni boxeri din țară se vor lupta la Rovinari

  boxTurneul internațional „Centura de aur, memorialul Dorin Filip”, ediția a II-a, se va desfășura sâmbătă, 29 iulie, la sala polivalentă din Rovinari.

  La turneul de box vor participa cei mai sportivi din țară, precum și reprezentanți din trei țări, Belgia, Serbia și Ungaria. „Vor fi sportivi de la Pandurii, Timișoara, Reșița, Sibiu, Cluj, Turda, Steaua București, Craiova, Slatina, Piteșit, Mioveni, Târgoviștem Brăilă, Rtapid, Dinamko, Centrul Olimpic, Gilău, Baxcău, Iași, Cugir. Se vor desfășura 35 de meciuri. Vor fi prezenți la Rovinari 70 de sportivi. Se vor desfășura două meciuri la copii și patru la juniori, iar restul vor fi la tineret și seniori. Am căutat să fie și categorii mai mari, de la 60 de kilograme în sus”, a spus Marius Nicu, directorul sportiv CS Jiul Rovinari 2016.

  Ce sportivi vor lupta la Rovinari

  Iubitorii boxului îi vor putea vedea luptând în sala polivalentă din Rovinari pe unii dintre cei mai valoroși sportivi din țară: „La turneu va fi prezent Robert Jitaru, de la Steaua București, campion european, Marian Tița, de CS Jiul Rovinari 2016, medaliat cu bronz la Campionatul european de Cadeți de la Rm. Vâlcea, Adrian Mihalache, sportiv de la Jiul Rovinari deținătorul Centurii de Aur, care nu a mai fost adusă de 12 ani în Gorj”, a mai precizat Marius Nicu. Turneul este organizat de Primăria Rovinari, în colaborare cu Clubul Sportiv Jiul Rovinari 2016.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: