spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăNews AlertClubul Pandurii a început să își umple conturile. Echipa a retrogradat

  Clubul Pandurii a început să își umple conturile. Echipa a retrogradat

  Clubul de fotbal Pandurii a început să își umple conturile, după ce a retrogradat în Liga a III-a. Executorul judecătoresc a încasat, în această săptămână, suma de 6,3 milioane de lei de la Complexul Energetic Oltenia (CEO), cu toate că mai încasase anterior două milioane de lei. Potrivit administratorului special, Marin Golea. Banii urmează să intre în câteva zile în contul clubului, iar banii încasați în plus vor fi returnați.

  „Am avut proces de suspendare a executării și au pierdut. În aceste condiții, executorul a declanșat procedurile de executare silită și a încasat toată suma și a distribuit înapoi toată suma pe care CEO a plătit-o în mod voluntar. Este o procedură și mai durează până când banii vor intra în contul clubului“, a menționat Marin Golea la Radio Infinit.

  De asemenea, Consiliul Județean Gorj a fost executat pentru toată suma de peste 760.000 de lei. „Banii au intrat ieri în cont. Executarea Consiliului Județean a început în anul 2019. Au fost mai receptivi. Au făcut contestație la executare, care s0-a suspendat, iar executorul judecătoresc a procedat conform legii și a finalizat executarea și urmează să se închidă dosarul cu Consiliul Județean Gorj. O să solicităm dobânzi și penalități pentru că am fost în întârziere cu toți creditori. Consider încheiată executarea cu Consiliul Județean“, a mai adăugat administratorul special.

  Pandurii are procese cu Artego și Consiliul Local Târgu Jiu. „La Consiliul Local, procedura este mai greoaie“, a spus Marin Golea.

  Ce bani mai are de încasat

  În luna martie a acestui an, Pandurii Târgu Jiu a câștigat definitiv, la Înalta Curte de Casație şi Justitie, procesul cu foștii asociați şi trebuie să încaseze o sumă de aproximativ 150 miliarde lei vechi de la foştii asociaţi: Consiliul Local Târgu Jiu, Complexul Energetic Oltenia (CEO), Consiliul Judeţean Gorj, Artego şi USMO.

  Cei mai mulți bani îi are de achitat CEO, 6,4 milioane de lei, societatea Artego SA, cu 4,9 milioane de lei, şi Consiliul Local Târgu Jiu, peste 2,8 milioane de lei.

  De asemenea, Consiliul Judeţean Gorj a avut de achitat către clubul de fotbal Pandurii o sumă de 770.000 de lei, iar Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia, peste 516.000 lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: