spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertCUTREMURĂTOR: Mărturia fiicei unui pacient mort în incendiul de la Piatra Neamț

  CUTREMURĂTOR: Mărturia fiicei unui pacient mort în incendiul de la Piatra Neamț

  Rudele pacienților morți în incendiul de la secția ATI a spitalului din Piatra Neamț sunt devastate de pierderea celor dragi. Printre aceștia se numără și Carmen Eremia, fiica unui bărbat internat cu coronavirus, care după mai multe zile în care s-a aflat în stare critică, își revenise. Tânăra, care se afla în Grecia, povestește că ținea legătura permanent cu familia, pentru a fi la curent cu starea de sănătate a tatălui său, iar sâmbătă, în ziua fatidică, o sunase pe sora ei, cadru medical, pentru a se bucura împreună de faptul că tatăl lor își revenea după o perioadă cumplită.

  ”Eram veselă, îi tot dădeam înainte că tata e mai bine, că a deschis ochii şi sora mea mi-a răspuns: arde! Zic: arde de nerăbdare? Nu, zice ea, arde spitalul” a povestit femeia, cu sufletul sfâșiat de durere.

  Cel mai mult, pe Carmen Eremia o îngrozește faptul că tatăl său a conștientizat tot ce se întâmplă în jurul său, dar nu s-a putut salva.

  “Mă îngrozeşte că tata a simţit totul. Era stabil, ăsta e un semn bun. Tata ar fi trecut această încercare, sunt convinsă. Sâmbătă (n.r. – 14 noiembrie) am sunat la spital, la ora 18.03. Asistenta cu care am vorbit mi-a spus că tata a deschis ochii şi că reacţionează, e conştient, înţelege ce se petrece în jur. Era uşor sedat, pentru a suporta tuburile. Am rugat-o pe asistentă să-i transmită tatei că îl iubesc. Nu ştiu dacă a mai apucat să-i spună”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: