spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăNews AlertDebut oficial pentru boxerii de la CSM Târgu Jiu

  Debut oficial pentru boxerii de la CSM Târgu Jiu

  Secția de box a CSM Târgu Jiu se pregătește, în această săptămână, pentru debutul oficial într-o competiție la nivel național. Amelian Istrătescu va participa la Campionatul Național de Cadeți Masculin, care se desfășoară în perioada 24-30 octombrie.

  Sportivul s-a antrenat, timp de câteva luni, sub comanda antrenorului Petrișor Gănănău. Fostul mare pugilist gorjean a fost cooptat, în acest an, ca antrenor, în cadrul secției de box a CSM Târgu Jiu. Acesta este încrezător în șansele lui Amelian Istrătescu. Tânărul sportiv gorjean, legitimat la CSM Târgu Jiu, va intra în ring la categoria 75 de kg.
  „În această săptămână, Amelian va reprezenta în premieră, CSM Târgu Jiu, într-o competiție oficială, la Campionatul Național de Cadeți de la Craiova. Amelian va intra în ring la categoria 75 de Kg. Este un sportiv de excepție, care face box de un an și jumătate. El a început boxul sub îndrumarea antrenorului Doru Neamțu și sunt sigur că va reprezenta cu mândrie clubul nostru la Craiova“, a spus antrenorul Petrișor Gănănău.

  „Ne antrenăm pentru performanță“

  Petrișor Gănănău își dorește să facă performanță cu sportivii pe care îi antrenează: „Activitatea merge bine. Ne antrenăm pentru performanță. Pot să vă spun că am niște băieți dornici să facă performanță, iar eu vreau să-i ajut să facă performanță, să le împart din experiența mea. Dar pentru a face performanță e nevoie și de câteva sacrificii, așa că le transmit pe această cale să fie serioși, atât în plan sportiv, cât și în viața de zi cu zi și să muncească la antrenamente“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: