spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăNews AlertDirectorul CSM Târgu Jiu, nemulțumit de arbitrajele defavorabile echipei de baschet

  Directorul CSM Târgu Jiu, nemulțumit de arbitrajele defavorabile echipei de baschet

  Robert Bălăeț, directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu, este nemulțumit de arbitrajul de care a avut parte echipa de baschet CSM Târgu Jiu în ultima perioadă și a cerut conducerii Federației Române de Baschet să ia măsuri: „Nu am vorbit până acum de arbitraje. dar în ultima perioadă au fost o serie decizii nejustificate împotriva noastră. Am avut o întâlnire la finala Cupei de la Craiova cu toți președinții și președinta Federației. Am prezentat numai de la ultimul meci cu Dinamo în jur de 30 de decizii contra noastră, la alt meci au fost 27 de decizii. Eu înțeleg că suntem un club mic, dar îmi doresc ca toate meciurile se se joace doar pe teren. Nu dau vina pe arbitri, pentru locul pe care suntem. E vina noastră pentru locul pe care ne aflăm“.

   

  Claudiu Alionescu va rămâne antrenor principal până la finalul sezonului

   

  Claudiu Alionescu va rămâne antrenor principal al echipei de baschet CSM Târgu Jiu până la finalul sezonului. Acesta a fost numit în funcție după plecarea lui Davitkov. „Nu căutăm un alt antrenor. Va rămâne 100% până la finalul sezonului. Am mai transferat un pivot și sper că Troupe îi va coagula pe ceilalți jucători în jurul lor. A rămas Claudiu, care este ajutat de Gliga și de Porter, pentru că are experiența necesară. Porter Troupe nu va pleca de la Târgu Jiu.“, a adăugat Robert Băleț,

   

  „Antrenorul este primul care răspunde“

   

  Fostul antrenorul al CSM Târgu Jiu, Davitkov, a plecat după înfrângerea în fața echipei Dinamo București. „Vorbisem cu antrenorul că, dacă nu câștigă acel meci, trebuie să ne despărțim, pentru că așa este normal. Tot timpul, antrenorul este primul care răspunde deoarece echipa era făcută de el în proporție de 90%. Nu cred că acesta este locul nostru. Au fost o serie de evenimente care nu mă mulțumesc. Ceva s-a întâmplat și atunci ne-am hotărât să facem această schimbare“, a menționat Rober Bălăeț.

   

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: