spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, învinsă de campioana U BT Cluj...

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, învinsă de campioana U BT Cluj Napoca

  CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea de pe terenul echipei campioane, U BT Cluj Napoca. Echipa din Ardeal s-a impus cu scorul de 100-75. Meciul a contat pentru etapa 21-a din LNBM. Ahmed Bashir, cu 26 de puncte marcate, a fost cel mai bun om la gorjenilor în acest meci.

  Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a început curajos meciul din Ardeal şi a făcut un prim sfert foarte bun. După actul de debut, extrem de echilibrat, câştigat de gazde la doar o posesie, Clujul a dominat sfertul doi, pe care l-a câştigat la o diferenţă care s-a dovedit a fi decisivă în economia finală a meciului. Gorjenii au intrat mult mai determinaţi în sfertul 3, în care au înscris numai puţin de 30 de puncte pe terenul echipei campioane. Ultimul act a aparţinut gazdelor, iar echipa clujeană şi-a trecut în cont o nouă victorie. Chiar dacă au pierdut meciul din Ardeal, gorjenii au lăsat o impresie bună. Elevii lui Alionescu au arătat, în special în primul act şi în actul trei, momente excelente de joc. Pe sferturi scorul a fost: 26-23, 24-5, 25-30, 25-17.

   

  Alionescu: „28 de mingi pierdute reprezintă un record negativ”

   

  Claudiu Alionescu, antrenor principal al CSM Târgu Jiu, a explicat unde s-a făcut diferenţa în acest meci: „Este destul de greu să vorbim după un meci în care am avut 28 de mingi pierdute, iar acestea s-au transformat în 47 de puncte înscrie uşor de către adversar. Ştiam că vin cu o apărare foarte agresivă la omul cu mingea şi forţează capcanele la pick and roll, dar din păcate nu am putut contracara jocul cu aceeaşi intensitate fizică. Am avut din nou o cădere în sfertul 2, care se pare că devine o problemă şi va trebui să găsim soluţii. Ca un plus, am reuşit să câştigăm recuperările şi asta mă mulţumeşte. Chiar am întâlnit o echipă de Champions League, dar 28 de mingi pierdute reprezintă un record negativ”.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!