spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal a pierdut clar în fața Gloriei Bistrița

  Echipa de handbal a pierdut clar în fața Gloriei Bistrița

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 14 ianuarie, confruntarea cu Gloria Bistriția, de pe teren propriu, la o diferență de 10 goluri, 23-33, la pauză 11-17. Meciul a contat pentru etapa a-12-a din Liga Florilor.

  Susținătorii echipei gorjene a umplut Sala Sporturilor din Târgu Jiu și și-au susținut până la final favoritele.
  Handbalistele lui Liviu Andrieș au început curajos meciul și au reușit să conducă și să mențină egalitatea până aproape de prima jumătate a primei reprize, după care echipa oaspete, una dintre cele mai bune din Liga Florilor, a început să se distanțeze pe tabelă.
  Cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană a fost Ana Cătălina Ciolan, care a reușit 6 goluri în poarta Bistriței. O nouă evoluție remarcabilă a avut Ekaterina Dzhukeva. Portarul CSM-ului și-a trecut în cont 15 parade în acest meci.

  „Nu am mai avut răbdarea să construim şi precipitarea a avut un rol deosebit în acest rezultat“

  La finalul meciului, Liviu Andrieș a explicat care au fost motivele care au stat la baza acestei înfrângeri:

  „Ştiam că întâlnim un adversar foarte puternic din multe puncte de vedere: ca lot, ca finanţare şi ca experienţă. Cred că diferenţa aceasta mare de scor a fost cauzată de greşelile foarte multe pe care le-am făcut, în special la finalizare. Nerealizările fetelor chiar ne-au turnat plumb în picioare şi cred că acest lucru ne-a făcut să ne grăbim puţin în atac, nu am mai avut răbdarea să construim şi precipitarea a avut un rol deosebit în acest rezultat.

  Trebuia să ne aşteptăm şi la un rezultat de felul acesta, pentru că ştim ce ne aşteaptă de acum încolo, şase jocuri foarte grele. E clar că este greu pentru o echipă nou-promovată să ţină acest ritm, dar nu ne aşteptam la o asemenea înfrângere. Nu cred că aceasta este valoarea, calitatea noastră. Este un duş rece pe care ni-l asumăm şi sunt convins că vom trece peste această înfrângere. Trebuie să ţinem capul sus, pentru că suntem bine din punct de vedere al punctelor acumulate. Ţin să mulţumesc publicului, care ne-a susţinut, indiferent de realizări. Sunt convins că vor veni şi la celelalte jocuri, pentru că urmează meciuri foarte tari, cu cele mai puternice echipe din ligă. Nu este ok ceea ce am arătat astăzi, dar trebuie să fim mândri pentru ceea ce am realizat până acum”.

  „Diferenţa de experienţă şi greşelile noastre au dus la această înfrângere“

  Sabine Klimek, jucătoarea CSM Târgu Jiu, a spus că diferența de experiență și greșelile și-au spus cuvântul:

  „Nu cred neapărat că diferenţa de pe tabelă este reală. Eram conştiente că o să fie un meci foarte greu, pentru că au foarte mult jucătoare cu experienţă, însă, spre deosebire de alte meciuri pe care le-am jucat, astăzi am făcut foarte multe greşeli individuale, am ratat foarte mult de pe unu la unu şi astfel s-a făcut diferenţa. Am fost conduse la mai multe goluri şi asta ne-a pus plumb în picioare, asta deşi în ultimele meciuri am revenit de la diferenţe de 4-5 goluri şi am reuşit să câştigăm. Diferenţa de experienţă şi greşelile noastre au dus la această înfrângere. Au făcut ceea ce ştiam că vor face, dar ne-au surprins pentru că au fost foarte exacte şi foarte puternice. Nu am avut cea mai bună zi astăzi”.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: