spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut în ultima secundă de...

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut în ultima secundă de joc

  CSM Târgu Jiu a pierdut la limită, duminică, 25 septembrie, confruntarea cu CSM Slatina, 21-22, cu un gol primit în ultima secundă de joc.

  Echipa din Târgu Jiu a început mai bine meciul și a condus în prima parte a întâlnirii. Handbalistele formației din Târgu Jiu au condus și cu două goluri diferență, 5-3 și 6-4, dar echipa oaspete a reușit să întoarcă rezultatul până la pauză și să preia conducerea cu 10-13.

  La revenirea de la vestiare, prima reușită a revenit CSM Târgu Jiu, care a intrat mai hotărâtă în teren pentru a obține un rezultat favorabil. Toată repriza a fost o goană după egalare, lucru care s-a întâmplat cu doar câteva secunde înainte de final, 21-21. Mai erau doar 5 secunde de joc, iar echipa oaspete a profitat de neatenția handbalistelor noastre în urma unui contraatac fulger și au marcat în ultima secundă de joc, 21-22.

  Sabine Klimek a revenit într-un moment dificil

  Partida dintre CSM Târgu Jiu și CSM Slatina a consemnat revenirea pe teren într-un meci oficial al coordonatorului de joc, Sabine Klimek. Sabine și-a revenit după operație și a fost trimisă în ultimele minute de joc în teren de Liviu Andrieș. Sabine Klimek a fost introdusă, totuși, pe teren într-un moment neinspirat. CSM Târgu Jiu se afla foarte aproape de egalare, dar nivelul de joc al coordonatoarei de la CSM Târgu Jiu nu a fost satisfăcător, astfel că aceasta a dat câteva pase greșite, iar ritmul de joc este încă unul lent.

  Noua achiziție a grupării gorjene, Adriana Țăcălie încă nu și-a făcut debutul pentru CSM Târgu Jiu.

  „Cred că toți avem o vină pentru acest rezultat“

  „Meciul s-a pierdut din cauza evoluției noastre de-a lungul jocului. Am început bine jocul, după care parcă ne-a pus cineva ceva pe minte, pe ochi, pe gândire.

  Am jucat exact ce i-a convenit echipei din Slatina, fără să jucăm cu capul. Este clar că la meciurile cu presiune se vede calitatea jucătoarelor. Astăzi a fost un meci cu presiune, în care trebuia să iasă în evidență jucătoarele cu calitate. Am intrat în jocul lor, acela de a te obosi și a te măcina, atât în apărare, cât și în atac și asta a făcut diferența. Aveam ca target victoria cu Slatina.
  Era un meci pe care ne propusesem să-l câștigăm. Trebuie să învățăm să jucăm sub presiune și ceea ce știm. Din păcate, nu am jucat în acest fel.

  Țăcălie vine după 8-9 luni de lipsă de activitate și are doar o săptămână și jumătate de pregătire cu noi. Mai are de muncă până când va trebui să facă față.
  Cred că toți avem o vină pentru acest rezultat, începând cu mine și până la ultimul jucător. Am, luat decizia de a juca fără portar la ultima fază ca să avem superioritate și am reușit să marcăm“, a spus antrenorul CSM Târgu Jiu la conferința de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: