spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateVIDEO: Locatarii unui cartier sunt deranjați de grupurile mari de elevi care...

  VIDEO: Locatarii unui cartier sunt deranjați de grupurile mari de elevi care fumează și vorbesc urât

  Locuitorii unui cartier din din apropierea Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu“ sunt deranjați de numărul mare de elevi care se strâng lângă blocuri în pauze. Unul dintre locatari a filmat un grup mare de adolescenți. Femeia susține că elevii fumează și vorbesc urât, astfel că este destul de dificil de trecut printre ei pentru a ieși sau intra în scara blocului.
  „Este jale vizavi de Liceul Ecaterina Teodoriu, în perioada pauzelor grupuri de elevi la fumat, vorbesc urât, aruncă chiștoacele pe jos și trebuie să lupți să treci printre ei, nimic nu îi deranjează!“, a transmis locatara care a filmat scena.

  Liceul va face o anchetă

  Minodora Paliu, directorul Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu“, a spus că va face o anchetă: „Nu știu de unde știe doamna că sunt elevii colegiului nostru și are această certitudine. I-a legitimat? Trebuie să vă spun că în zona respectivă sunt trei licee: în curtea cu noi mai este Liceul Energetic și la câțiva pași este liceul Sportiv. O să facem și noi o anchetă și vom merge și noi în zona respectivă și o să vedem dacă sunt elevii noștri. Elevii pot să plece în pauze. Înainte cu câțiva ani, am avut inițiativa și am închis porțile, dar nu mai avem, voie să facem lucrul acesta și ei pot să părăsească unitatea. Este complicat de urmărit dincolo de gardul școlii. Nici profesorul de serviciu nu poate să plece și să meargă în afara perimetrului școlii. Este complicat să facă acest lucru“.

  Te-ar mai putea interesa

  4 COMENTARII

  1. Din cate se observa in imagini ,nu este nici un elev în scara de bloc sa o încurce
   Și unde si-ar dori dânsa sa fumeze acești copii?
   Este domeniu public si se poate fuma si vorbi potrivit legii
   În locul elevilor as cere drept pentru imagine 1000€ fiecare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: