spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, promovată matematic în Liga Florilor

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, promovată matematic în Liga Florilor

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a promovat matematic în Liga Florilor, după victoria înregistrată, la sfârșitul săptămânii trecute, pe teren propriu, în fața formației CS Arena Târgu Mureş, scor 41-23. Meciul a contat pentru etapa a 23-a din Seria B a Diviziei A.

  Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au dominat autoritar partida şi s-au impus fără probleme, într-un meci în care a lipsit Sabine Klimek, accidentată. Liviu Andrieş a avut posibilitatea să ruleze tot lotul avut la dispoziţie. Doar primele cinci minute au fost ceva mai echilibrate. Florenţa Ilie a deschis meciul cu două goluri, echipa oaspete a punctat şi ea pentru 2-1. Iulia Andrei a marcat din 7m, dar mureşencele au înscris şi, după primele cinci minute de joc, tabela indica 3-2 pentru Târgu Jiu. Au urmat, apoi, câteva acţiuni purtate în viteză, cu Pal Ceandani în prim plan. Jucătoarea CSM-ului a înscris 4 goluri consecutive. De pe semicerc a punctat şi Valentina Toader, iar scorul a devenit 8-3 pentru CSM Târgu Jiu, după 10 minute de joc. Meciul s-a desfășurat într-o singură direcție.

  Pal Ceandani, cu 6 goluri marcate, a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu Jiu, fiind urmată de Mihaela Obedeanu, cu 5 goluri.

  „A fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt“

  Liviu Andrieş a fost mulţumit de prestaţia elevelor sale, într-un meci care a stabilit promovarea matematică în Liga Florilor: „A fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt, în care nu s-a pus problema învingătoarei, toate fetele au avut minute de joc și ne bucurăm pentru încă o victorie și de promovarea matematică în Liga Florilor. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în această mare realizare și îi așteptăm, în continuare, alături de noi”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!