spot_img
17.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal UCB Târgu Jiu vrea să își întărească lotul pentru...

  Echipa de handbal UCB Târgu Jiu vrea să își întărească lotul pentru play-off-ul de promovare

  Handbaliștii de la UCB Târgu Jiu s-au reunit pentru a pregăti reluarea campionatului, care va avea loc peste aproximativ o lună. În această perioadă, pe lângă antrenamente, jucătorii vor avea parte și de mai multe meciuri de pregătire.

  De asemenea, conducerea echipei vrea să realizeze în această perioadă și o serie de transferuri: „Jucătorii care vor veni la echipă nu vor fi prezentați mai devreme de sfârșitul acestei luni, această decizie fiind luată, ținând cont de dorința celor cu care deja suntem în discuții avansate, a celor cu care am perfectat sau vom perfecta posibilele transferuri, dar și de faptul că perioada de transferuri este deschisă până aproape de data debutului play-off-ului. Asigurăm pe toți suporterii și simpatizanții echipei noastre că vor fi plăcut surprinși de numele noilor jucători, care se vor bate pentru promovare în acest sezon”, a spus directorul echipei UCB, Virgil Popovici.

  Primul meci oficial din acest an este programat la începutul lunii februarie. Echipa UCB Târgu Jiu este calificată în play-off-ul de promovare pentru Liga Zimbrilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: