spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateAutonomia noilor troleibuze este peste așteptări

  Autonomia noilor troleibuze este peste așteptări

  Cele nouă troleibuze moderne cu autonomie extinsă, care au intrat în dotarea societății de transport local din Târgu Jiu, Transloc, vor începe să fie folosite la transportul călătorilor începând cu a doua parte a acestei luni.

  Probele efectuate până acum depășesc cu mult așteptările. Acestea ajung la o autonomie de 50 de kilometri în afara rețelei.

  „Am încheiat recepția ultimelor trei troleibuze din lotul de nouă care au ajuns la Târgu Jiu. Am trimis documentația către Primăria Târgu Jiu și sperăm ca de săptămâna viitoare să fie transmise către societatea Transloc ca să începem să le putem să le folosim.
  Rezultatele sunt îmbucurătoare și se depășește mult autonomia stabilită în caietul de sarcini, de până la 26 de kilometri. Am ajuns să parcurgem până la 50 de kilometri în afara rețelei de contact“, a spus Mihai Paraschiv, directorul Transloc la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

  „Au venit exact în momentul în care vom rămâne fără tensiune pe traseul principal“

  Aceste mijloace de transport vor fi de mare ajutor în perioada următoare, deoarece stâlpii și cablurile folosite la circulația troleibuzelor vor fi înlocuite, iar troleibuzele clasice nu vor putea circula o anumită perioadă: „Sunt troleibuze moderne și au venit ca o mănușă în această perioadă în care se desfășoară modernizarea rețelei de transport, deoarece fără acestea am fi avut mari probleme în asigurarea frecvenței pe toate traseele.
  Vor intra în operare după data de 15 ianuarie. Au venit exact în momentul în care vom rămâne fără tensiune pe traseul principal“, a mai precizat Mihai Paraschiv.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!