spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNews AlertFotograf gorjean, prezent la meciul anului din tenis

  Fotograf gorjean, prezent la meciul anului din tenis


  Un fotograf gorjean participă la unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului: turneul Laver Cup, unde marele tenismen a jucat meciul de retragere, după o carieră de 25 de ani.

  Florin Bălțătoiu, din Bumbești Jiu, a fost prezent la acest mare meci de retragere.
  Roger Federer a pus capăt carierei de jucător de tenis la vârsta de 41 de ani, în O2 Arena din Londra, într-un meci de dublu în care l-a avut coechipier chiar pe Rafael Nadal, unul dintre jucătorii împotriva căruia a jucat multe finale de grand slam. La final, cei doi mai sportivi au plâns.

  „Am fost și eu emoționat și cred că toți oamenii din sală“

  Foto: Florin Bălțătoiu

  Momentele emoționante, care au făcut înconjurul lumii, au fost surprinse de către gorjeanul Florin Bălțățoiu. „Au fost momente unice și pentru asta am mers acolo pentru a le surprinde. Cred că acele imagini vor rămâne în istoria sportului. Am fost și eu emoționat și cred că toți oamenii din sală“, a spus fotograful gorjean, care a recunoscut că a plâns și el la acest moment: „Federer s-a retras. Nu l-am iubit nicicând, şi totuşi am plâns în seara aceasta! Poate, dacă nu apărea Djokovic, nu aș fi fost atât de pătimaș pentru tenis!“.

  Florin Bălțătoiu

  Prima dată, Florin Bălțătoiu a ajuns la turneul Laver Cup, în urmă cu patru ani. Acesta nu a putut atunci să aducă echipamentele de care avea nevoie pentru că nu era acreditat. Acum a obținut toate acreditările necesare și acum a reușit să realizeze o serie de fotografii senzaționale de la un meci de poveste.

   

  Este suporter Djokovic

   

  Florin Bălțătoiu este suporterul tenismenului Novak Djokovic: „Uram tenisul pentru ca cei doi Federer si Nadal dominau copios. Devenise plictisitor. Pe la inceputul anilor 2010, mi-am cumărat un televizor din acesta modern cu diagonala de 101 cm. Si dintr-o data a aparut Djokovic care a spart monopolul spaniolo-elveţian. Nole te captivează pe ecran mare când îi bate. Așa s-a născut dragostea pentru sârb. Și dorința că într-o zi vreau să-l întâlnesc pe acest om“.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: