spot_img
Altele
  AcasăNews AlertGigi Becali intervine în scandalul dintre Condescu și Edi Iordănescu: „E problema...

  Gigi Becali intervine în scandalul dintre Condescu și Edi Iordănescu: „E problema celor care au dat“

  Patronul FCSB, Gigi Becali, a intervenit în scandalul dintre Edi Iordănescu, antrenorul echipei naționale, și Narcis Răducan, pe de o parte, și Marin Condescu, fostul președinte de la Pandurii, pe de altă parte.

  Condescu l-a acuzat pe Edi Iordănescu că a fost numit pe banca echipei Pandurii în urma unui ordin politic dat de către Gabriel Oprea, fostul ministrul de Interne, iar despre Narcis Răducal susține că și-a umplut conturile din banii de echipei Pandurii, acesta încasând 32.000 de euro lunar, în intervalul iunie 2015 – octombrie 2016.

  Gigi Becali a spus la Pro X că principalul vinovat se face cine a dat acești bani: „Să îți zic un lucru, chiar dacă ar fi așa, să zicem că ar fi așa. Bine, mă, așa e, și care e problema, dacă merge pe pile, e antrenor și are rezultate? Dacă s-a dus acolo pe pile, dar a avut rezultate, care e problema? Că a luat salariu mare? Cu ce ne afectează pe noi că a luat salariu mare. E problema celor care au dat. Pe noi ne interesează antrenorul, iar Edi Iordănescu a avut rezultate. Iar acum, ce îmi spune Meme Stoica, ce știu eu, e că muncește ca un nebun.

  Ce nu trebuie să facă, e să nu mai vorbească mult, să facă fapte, antrenorul nu trebuie să vorbească mult, să se laude. Fă rezultate, vorbește cu lumea și lasă lauda când ai reușite. Gata. Asta trebuie să facă el, fotbal știe, de muncit muncește. Ce spune Condescu… ce e rău în trecutul lui? Ce e rău că s-a băgat politicul. Foarte bine că a fost taică-su și s-a descoperit un antrenor talentat“.

   

  Răducan instalat în funcție de cei doi lideri ai PSD Gorj

   

  La conferința de presă în care a fost prezentat Narcis Răducan ca președinte al echipei de fotbal Pandurii au fost prezenți liderii PSD Gorj din perioada respectivă și cei mai puternici oameni din județ: Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu și președintele PSD Gorj, și Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj și președinte executiv al PSD Gorj. Instituțiile conduse de aceștia făceau parte din asociații de la Pandurii și aveau calitatea decizională.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: