spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăNews AlertPas greşit şi în Europa

  Pas greşit şi în Europa

  Jocul slab al baschetbaliştilor de la Energiei continuă şi în cupele europene, nu doar în campionat

  Prishtina: Kacaniku (7 puncte), Azemi (2), Berisha (3), Sinani, Marinov (8), Washborn (4), Morina (8), Abukar (19), El-Amin (9), Mazreku (6), Hasani. Antrenor: Marjan Ilievski.

  Energia: Troupe (12), Eziukwu (15), Sanda, Andrei, Șanta, Mihuți, Mack (13), Radosavljevic (3), Horne (8), Aktaș (2), Guțoaia, Diggs (9). Antrenor: Antonis Constantinides.

  Arbitri: Georgios Poursanidis (GRE), Dragan Kralj (BIH), Nikola Perlic (CRO).

  Sala Sporturilor, Prishtina, spectatori: 1500

  Semnalul de alarmă este tras la echipa de baschet Energia. Această echipă are probleme, este clar că nu se află la acelaşi nivel ca în stagiunea trecută, lucru scuzabil în condiţiile în care lotul a fost schimbat aproape în totalitate, însă aşteptările sunt tot mari atât din partea fanilor cât şi a conducerii. Se pare că toţi, jucători şi antrenori au primit un fel de ultimatum, să obţină două victorii din meciurile cu BC Timişoara şi Steaua. Altfel… Despre aceşti baschetbalişti de la Energia s-a spus cu dovezi concrete că mai mult se concentrează la meciurile din cupele europene, în timp ce în jocurile din campionat sunt cam indolenţi. Însă, după ultima reprezentaţie, cea din Kosovo, aceşti jucători şi-au arătat limitele…

  sport-02-19

  Au comis-o

  Energia a dat de pământ cu Sigal Prishtina, la Târgu-Jiu, scor 87-72, însă în Kosovo situaţia a stat altfel. Jucând de pe poziţia de lider absolut al grupei, Energia a comis-o şi a cedat în deplasare la Prishtina după un joc în care în momentele cheie adversarii au fost net superiori. Meciul în sine a fost unul echilibrat în mare parte, gorjenii au fost la conducere în mare timp din prima repriză, dar pe final gazdele au reuşit să treacă în faţă şi să se impună cu 35-34 după primele 20 de minute. Sfertul trei a fost cel decisiv, iar Energia l-a cedat într-o manieră categorică la 11 puncte, aşa că înainte de ultimul sfert zarurile erau în mare aruncate, scorul fiind de 59-47. Ultimele 10 minute au fost controlate de oaspeţi, echipa lui Antonis Constantinides a schimbat strategia, a mizat totul pe atac şi era cât pe aici să îi iasă. Gorjenii au revenit în joc de la 61-49 sau 61-53 s-a făcut 63-59. Din păcate, o minge pierdută de Troupe a fost decisivă, şi chiar dacă pe final s-a făcut 65-62, oltenii nu au mai avut forţa să întoarcă meciul. S-a terminat 66-62, eşec care face ca lupta în grupă pentru primele două locuri să se relanseze cumva.

  Atenţionaţi de şefi

  Înaintea meciului din Kosovo, finanţatorii i-au băgat în şedinţă pe antrenori cărora le-au reamintit faptul că prioritar este campionatul. Tocmai de aceea, meciurile ce urmează, în deplasare la Timişoara dar şi acasă cu Steaua trebuie câştigate pentru a readuce cumva echipa olteană în lupta pentru primele opt locuri. Altfel chiar orice se poate întâmpla, şi asta pentru că în mare obiectivul ar fi compromis.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: