spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăNews AlertIncidente grave la Liga a 4-a

  Incidente grave la Liga a 4-a

  La finalul meciului Petrolul Bustuchin – Gilortul Cărbuneşti arbitrul Trocan a fost bătut pe terenul de joc

  La nivelul Ligii a 4-a nu poate exista o miză importantă. Sau poate că există, să mergi la baraj şi să te faci de ruşine. Sunt şi orgolii care depăşesc graniţa realităţii şi normalităţii, iar toate aceste frustrări duc spre violenţă. Ei bine, în weekend, un arbitru a fost bătut chiar pe terenul de joc de către jucători după care pur şi simplu fugărit de spectatori.

  sport-02-17Incidentele au avut loc la meciul Petrolul Bustuchin-Gilortul Cărbuneşti, un joc care pe final s-a încins rău de tot. Era minutul 90 când s-au dictat 5 minute de prelungiri. Zis şi făcut, cele cinci minute au trecut, scorul era în continuare 2-2, şi deşi a avut de două ori ocazia să încheie meciul având mingea undeva pe la mijlocul terenului, centralul Alin Trocan nu a făcut asta şi a lăsat jocul să curgă. O decizie total neinspirată luată de el pentru că în minutul 98 cei de la Gilortul au marcat şi au stabilit scorul final. Reacţia arbitrului i-a înfuriat pe gazde, jucătorii echipei gazdă l-au înconjurat pe arbitru, reacţia de furie a celor de pe banca de rezervă inflamând şi mai rău spiritele. Astfel, arbitrul a fost lovit cu pumnul în faţă dar şi cu piciorul în fund, după care observând că mai multe persoane se îndreaptă spre el printre care şi spectatori pătrunşi pe teren s-a speriat şi a luat-o efectiv la fugă. Practic, circa 30 de persoane l-au alergat pe arbitru aproape o sută de metri, până ce acesta şi-a găsit refugiul la poarta de acces în teren, acolo unde se aflau şi doi poliţişti care au încercat cu greu să-i evacueze pe cei care aveau de gând să-l bată pe arbitru.

  „Putea fi tragic”

  Pe lângă cele două lovituri, Trocan s-a ales şi cu o sperietură pe cinste, fapt care este normal atâta timp cât 30 de persoane l-au alergat cu intenţia clară de a-l bate. „Putea să se întâmple o tragedie. A stat bine cu fuga, altfel nu ştiu ce se putea petrece acolo. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva”, a spus sec observatorul de joc, Marius Zgovancu, cel care este şi şeful arbitrilor la Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: