spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
luni, februarie 26, 2024
Altele
  AcasăNews AlertIordănescu resemnat după suspendare: "Cer să fiu respectat"

  Iordănescu resemnat după suspendare: „Cer să fiu respectat”

  Tot tehnicianul pandurilor spune: „Nu mă simt vânat”

  sport-01-20

  Ultima perioadă a fost greu de gestionat la Pandurii. Gorjenii au pierdut datorită arbitrajului meciul cu CSMS Iaşi, după care antrenorul a şi primit două etape de suspendare. Aceste ultime evenimente ar trebui să-i pună pe gânduri pe gorjeni, fiind posibil ca împotriva lor să fie orchestrat ceva. Suspendat pentru următoarele două meciuri, Edi Iordănescu cere ca munca pe care o depune să fie respectată, arbitrii să procedeze exact aşa cum procedează şi el în relaţia pe care o are cu arbitrii. „Este o situaţie care nu îmi cade bine deloc. Am încredere în arbitrii români în ciuda faptului că resimt un sentiment de frustrare şi dezamăgire. Acest campionat în marea lui parte jocurile au fost duse într-un mod echilibrat, iar dacă au fost greşeli nu au fost grave. Sunt câţiva arbitrii cu experienţă care duc bine jocurile şi ştiu să gestioneze bine momentele cheie din joc. Sunt şi arbitrii tineri care vin din urmă şi care au arătat potenţial. Urmăresc fotbalul european şi sunt campionate mai bine văzute ca al nostru dar am văzut arbitraje mai proaste. Nu arătăm cu degetul arbitrajul românesc”, spune Edi Iordănescu. Un mesaj clar.
  Antrenorul pandurilor se află deja la a treia suspendare în decurs de un an calendaristic, mai exact din februarie până în prezent. Cam mult, însă, cu toate că totul pare să fie regizat împotriva lui, acesta nu crede în conspiraţii. „Nu mă simt vânat. Poate tinereţea, entuziasmul, dorinţa de a performa, obiectivele importante, miza care este în spate te fac să te mai manifeşti în mod mai exagerat. Niciodată nu am sărit calul, nu am comentat vehement nici un arbitru. Am mai avut arbitraje cu greşeli împotriva noastră, dar şi arbitraje în favoarea noastră, am înţeles toate greşelile. Acum contextul şi maniera m-au deranjat tare. Încerc în viitor să mă cenzurez cât de mult pot, mesajele publice au fost unele pozitive, sunt oameni, şi ei şi noi suntem predispuşi greşelii, de aceea trebuie să ne înţelegem reciproc şi să ne tratăm cu respect. Nu mă simt vânat. Acum mă simt dezamăgit, mă aşteptam la o soluţie pozitivă, să nu mi se fi luat dreptul la muncă”, a mai punctat Iordănescu.

  Preşedintele, de partea lui Edi

  Ei bine, suspendarea lui Edi Iordănescu a creat un val de comentarii din partea multor oameni de fotbal. Şi preşedintele pandurilor. Narcis Răducan a fost ferm în declaraţii şi a menţionat faptul că Iordănescu nu trebuia suspendat. „Suntem dezamăgiţi de această decizie, am sperat că după analizarea probelor se va ţine cont de împrejurările în care au fost reacţiile antrenorului şi ale lui Nicoară. Eu consider că Edi nici nu trebuia să fie trimis de pe bancă. Din păcate, sunt regulamente inflexibile, reci, care nu ţin cont de probe ulterioare. E o pedeapsă mine, dar pentru noi două etape sunt importante, trebuie să ne adaptăm, este o pierdere şi un dezavantaj pentru noi. Vom respecta comisiile şi deciziile celor care conduc fotbalul românesc, dar măcar să se fi tras un semnal de alarmă după astfel de jocuri. Nu există posibilitatea să se reducă din pedeapsă, e minimă şi nu se poate face recurs, am cerut o motivare, dar e caz închis şi ne dorim să nu se mai întâmple acest lucru”, a declarat şeful pandurilor în timpul unei conferinţe de presă.

  Maniera de arbitraj a lui Avram la meciul de la Iaşi a fost sfidătoare. „Pur şi simplu maniera ne-a deranjat. am traversat o perioadă bună iar acest arbitru ne-a pus frână. Am digerat greu acest eşec nemeritat, au fost greşeli grave şi evidente într-un timp scurt în aceeaşi direcţie. Nu ne-a dat penalti şi eliminare, apoi a mutat din afara careului un fault inexistent în careu după care la câteva minute m-a eliminat pe mine. Am rămas echilibrat după ambele mari greşeli, după care la 2 metri de mine la o fază am explodat, nu am mai rezistat, dar nu a fost în mod deplasat şi într-un limbaj neadecvat. Eu nu vreau să fiu lăudat, apreciat, vreau să fiu respectat. Maniera a fost una răutăcioasă. Am spus că nu a fost rea intenţie să ne facă rău”, a mai punctat Iordănescu.

  „Am considerat că prin prezenţa mea în faţa Comisiei, deşi, nu eram obligat, am mers şi am pledat pentru o reparaţie morală. E greu, frustrant, când ţi se stopează un parcurs bun, după ce că ţi se influenţează locul din clasament şi numărul de puncte să mai şi suferim în perspectivă. Mi s-a pus un regulament în faţă, ştiu că dacă eşti eliminat se dă minim două jocuri de suspendare. Sper să nu ne mai arbitreze Avram. Dacă vă duceţi aminte ne-a mai arbitrat un meci cu Dinamo, vedeţi ce a fost şi atunci. Deja s-au strâns. Fratele lui ne-a arbitrat cu un meci înainte şi dintr-un off side a ieşit o mare ocazie pentru Voluntari. Vreau să cred că este o coincidenţă, că nu este nimic personal la adresa mea sau a clubului. Sper asta. Şi noi suntem oameni, muncim, ne dorim să performăm, e nedrept să pierzi de o aşa manieră. Ne-a durut extrem de tare ce s-a întâmplat la Iaşi”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: