spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăSocialLicitaţie în derulare pentru pachetele de sărbători

  Licitaţie în derulare pentru pachetele de sărbători

  Persoanele nevoiaşe din judeţ se pot adăposti pe timpul iernii la Casa Iris! Declaraţia aparţine primarului municipiului, Florin Cârciumaru, care spune că nu numai persoanele din Târgu-Jiu, pot fi adăpostite la Casa Iris, ci şi persoane din alte localităţi.

  carciumaru-(1)Autorităţile municipale încearcă să găsească soluţii pentru persoanele fără adăpost, din întreg judeţului, cu atât mai mult cât sezonul rece se apropie. Casa Iris poate fi un refugiu pentru cei care se află într-o astfel de situaţie. „Prin Casa Iris vom ajuta pe cei care peste iarnă nu au posibilităţi de a-şi asigura în primul rând căldura. Este vorba de persoane în vârstă din întregul judeţ, nu numai din Târgu-Jiu, este vorba de cei care peste iarnă obişnuiau să doarmă prin gară sau prin autogară. Deci, la ora actuală, oraşul Târgu-Jiu dispune de o casă special amenajată pentru această perioadă. Deja colaborăm cu primarii din diferite localităţi, pentru 2-3 luni de zile şi în limita posibilităţilor am oferit şi vom oferi în continuare”, a precizat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

  În plus, la nivelul Direcţiei de Protecţie Socială se află în derulare licitaţia în vederea contractării pachetelor ce urmează a fi înmânate colindătorilor, dar şi familiilor nevoiaşe, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Vom proceda aşa cum am procedat în fiecare an, pe lângă identificarea familiilor fără posibilităţi financiare, la ora actuală, se află în plină desfăşurare licitaţia pentru toate pachetele care se vor face şi se vor da de sărbători pentru colindători, pentru aceste familii, pentru diferite alte acţiuni care se vor organiza la nivel de municipiu, prin Direcţia de Protecţie Socială”, a mai declarat Florin Cârciumaru. Manifestările organizate de autorităţi vor debuta odată cu sărbătorirea Zilei de 1 Decembrie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: