spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăCulturaLucrare de artă urbană, la Novaci. Ce au pictat câțiva liceeni pe...

  Lucrare de artă urbană, la Novaci. Ce au pictat câțiva liceeni pe un gard

  O lucrare de artă urbană a fost realizată în orașul Novaci de către un grup de elevi, coordonați de artistul plastic Daciana Ungureanu. Pictura a fost realizată pe un gard din apropierea Casei de Cultură din localitate.
  „Săptămâna aceasta mi-a adus o imensă bucurie, odată cu realizarea, la Novaci, a unei lucrări de artă urbană, împreună cu voluntari copii, adolescenți și adulți în cadrul programului Școala de vară, derulat de Casa de Cultură Novaci și susținut de Primăria din orașul nostru.
  Am pictat seara și ne-am bucurat de o atmosferă încântătoare, am legat prietenii și am discutat despre noi proiecte pe care să le punem, împreună, în practică.
  Lucrarea s-a realizat în șase ședințe de lucru, plus o zi pentru confecționarea șabloanelor de carton care ne-au ajutat la schițarea compoziției pe perete și are dimensiunea de 1,80/14m.
  Vreau să le mulțumesc, în primul rând, tinerelor voluntare Alessia Diaconescu și Eva Stănișel, care au fost absolut încântătoare cu nota lor de inocență, cursantelor mele Ștefania Avramescu, Oana Blescău, Mara Motoluță, lui Darius Giurca, fostul meu cursant, Carinei Băncescu care este din Timișoara, lui Sebastian Oacheș venit de la Craiova, Iuliei Tăban, lui Robert Porojnicu, doamnei Mirela Capotă pentru modul cum ne-a ajutat cu toate, doamnei Simona Stănișel și domnului Cristian Stănișel, care au avut, fiecare, câte o ședință de lucru și nu în ultimul rând doamnei Elena Basarabă pentru toată susținerea și încrederea“, a transmis artista Daciana Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!