spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăNews AlertMăsuri extreme în lupta cu COVID-19

  Măsuri extreme în lupta cu COVID-19

  A stop sign with the message stop COVID-19 illustration.

  „În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 16 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

  În total, 182 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

  În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 540 de persoane, 194 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 96 mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

  Pentru neregulile constatate au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 27.500 de lei, din care 128 de sancțiuni, în valoare de 8.500 lei, au fost aplicate în baza Legii nr.55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar restul au fost aplicate la alte acte normative în context COVID-19.

  Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

  De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/comunele din județul Gorj.

  Siguranța și sănătatea dumneavoastră sunt prioritare pentru noi!”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: