spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăNews AlertMeci important pentru salvarea de la retrogradare pierdut de echipa de baschet...

  Meci important pentru salvarea de la retrogradare pierdut de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 4 martie, în prelungiri, confruntarea disputată pe teren propriu cu CSM Focşani, scor 89-93. Meciul a contat pentru etapa a-3-a din Grupa 11-18 din Liga Naţională de Baschet Masculin. În meciul pierdut contra Focşaniului, Shamiel Stevenson a reușit să înscrie numai puţin de 40 de puncte, fiind cel mai bun om al grupării gorjene. În această partidă am consemnat şi debutul americanului Randall Brumant la CSM Târgu Jiu. Meciul a fost foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării.

  Reveniți pe parchetul din Sala Sporturilor, după o lungă pauză competiţională, baschetbaliştii grupării gorjene au ratat oportunitatea de a-şi trece în cont o nouă victorie în Liga Naţională şi au început cu stângul seria celor patru meciuri pe care echipa din Târgu Jiu o are de disputat în Grupa 11-18 pe parcursul lunii martie. Baschetbaliştii lui Kresimir Basic au pierdut la capătul unui meci cu două reprize diametral opuse, în care cele două formaţii au trecut rând pe rând la conducere şi în care a fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru a se stabilii echipa câştigătoare. Echipa oaspete a avut un plus de luciditate în over-time şi a reuşit să se impună la Târgu Jiu. 

  În lipsa căpitanului Porter Troupe, accidentat, CSM Târgu Jiu a început partida cu următorul ”5”: Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Thomas Kottas, Noam Weinberg şi Andrei Bărăgan. Echipa oaspete a condus ostilitățile în prima parte, dar echipa noastră și-a revenit în partea a doua.

  CSM Târgu Jiu părea că a pus stăpânire pe joc şi că nu mai poate scapă victoria, însă echipa oaspete a răsturnat tabela şi cu doar câteva secunde înainte de final a revenit la conducere, scor 78-81. Cu doar 6 secunde înainte de final, Shamiel Stevenson şi-a asumat o aruncare de 3 puncte. A fost faultat şi trimis la linia de libere, unde a transformat toate cele 3 aruncări, pentru 81-81 şi a trimis meciul în over-time.

  În over-time s-a menţinut echilibrul până în ultimul minut, când tabela indica 89-89. Ceva nu a mai funcţionat în jocul gorjenilor în ultimul minut şi Focşaniul a profitat de indeciziile jucătorilor gorjeni şi au punctat pentru 89-93. 

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!