spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăExternePrinţul Harry şi Meghan Markle, invitaţi să asiste la încoronarea regelui Charles...

  Prinţul Harry şi Meghan Markle, invitaţi să asiste la încoronarea regelui Charles III

  Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost invitaţi să participe la încoronarea regelui Charles III, a informat duminică The Sunday Times, dar cuplul, care a plecat în Statele Unite în 2020, nu a anunţat încă dacă va face deplasarea în Marea Britanie, scrie AFP, potrivit news.ro.

  Potrivit unui purtător de cuvânt al celor doi citat de cotidianul britanic, Prinţul Harry „a primit recent un e-mail de la biroul Majestăţii Sale în legătură cu încoronarea” lui Charles, în vârstă de 74 de ani, care urmează să aibă loc pe 6 mai.

  „O decizie imediată cu privire la prezenţa ducelui şi a ducesei nu va fi comunicată din partea noastră în acest stadiu”, a spus purtătorul de cuvânt.

  Revenirea ducilor de Sussex în Marea Britanie pentru a participa la încoronare a făcut obiectul multor speculaţii în presa britanică în ultimele luni, după atacurile virulente ale cuplului la adresa familiei regale.

  După un documentar difuzat pe Netflix în decembrie, Harry, în vârstă de 38 de ani, şi-a lansat la începutul lunii ianuarie controversata carte de memorii „Rezervă”, în care îşi povesteşte anii adolescenţei marcaţi de droguri şi alcool şi detaliază ruptura de tatăl său, regele Charles III, şi de fratele său William.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!