spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăNationalO mamă și-a ars în sobă nou născutul, inspirată de cazul „Caracal”

  O mamă și-a ars în sobă nou născutul, inspirată de cazul „Caracal”

  O femeie în vârstă de 40 de ani, locuitoare în Otopeni, a fost acuzată de autorități că și-a incinerat copilul nou-născut în sobă. Ancheta în acest caz dezvăluie posibile legături între comportamentul femeii și celebrele crime comise de Gheorghe Dincă la Caracal. 

  Fapta șocantă a fost descoperită când un fiu al femeii a găsit-o pe în stare de inconștiență, într-o baltă de sânge în propria casă din Otopeni.

  După ce au fost alertate autoritățile, o ambulanță a sosit la fața locului și a transportat-o pe femeie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. Medicii care au acordat primul ajutor au constatat că femeia a suferit o pierdere semnificativă de sânge după o naștere. În timp ce încercau să afle detalii despre nou-născutul disparut, personalul medical a raportat imediat cazul către Poliție.

  În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că femeia locuia împreună cu concubinul și cei trei băieți ai săi, dintre care doi erau majori și unul avea 10 ani. Ancheta a relevat că în locuința lor exista o baltă de sânge și o dâră care conducea către soba cu lemne. Odată ce ușa sobei a fost deschisă, unul dintre polițiști a avut parte de o priveliște înfiorătoare: între lemnele abia arse zăcea trupul carbonizat al copilului nou-născut.

  Surse judiciare au dezvăluit că anchetatorii consideră că mama a comis această faptă sub influența comportamentului lui Gheorghe Dincă și a atrocităților sale din Caracal.

  Foto: gândul.ro

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: