spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNews AlertPandurii, liberi să plece! Ce se va întâmpla cu echipa

  Pandurii, liberi să plece! Ce se va întâmpla cu echipa

  Conducerea clubului gorjean le-a înmânat jucătorilor, dar și antrenorului Petre Grigoraș, notificări prin care sunt înștiințați că sunt liberi de contract. Dacă vor mai dori să rămână la echipă, vor fi nevoiți să accepte salarii de până la 1500 de euro. În aceste condiții, se pare că majoritatea jucătorilor vor pleca de la Târgu-Jiu, inclusiv antrenorul.

  Pentru a limita cheltuielile, conducerea clubului intenţionează să desfiinţeze echipa secundă, acolo de unde au fost promovaţi cei mai mulţi dintre jucătorii care acum vor forma lotul cu care echipa Pandurii se va lupta pentru a rămâne în Liga 1. De asemenea, gorjenii au hotărât ca și salariul pentru antrenor să fie de maxim 1.500 de euro pe lună, astfel că Petre Grigoraș va părăsi și el echipa. Acesta a declarat pentru un post de radio local că nu a reușit încă să poarte discuții cu oficialii clubului.

  Chiar și în aceste condiții, Marin Condescu este optimist și spune că situația se va remedia, iar Pandurii va putea evita falimentul. Dintre jucătorii care pot semna cu orice echipă din postura de jucător liber sunt nume cunoscute din Liga 1 precum Stanca, Lazar, Sânmărtean, Pleaşcă, Unguruşan, Grecu, Piţian, Mrzljak, Răuţă, Herea, Voiculeţ şi Ţucudean.

  Pandurii, liberi să plece! Ce se va întâmpla cu echipaFlavius Stoican, noul antrenor

  Conducerea clubului a găsit, se pare, și un înlocuitor pentru Petre Grigoraș. Este vorba despre Flavius Stoican. Acesta s-a aflat ieri la Târgu-Jiu pentru a purta discuții cu oficialii de la Pandurii. Ultima experienţă a lui Stoican a fost pe banca lui Zimbru Chişinău, de unde a plecat din cauza problemelor financiare. În Liga 1, Flavius Stoican a mai antrenat-o pe Dinamo, în două rânduri, dar şi pe FC Voluntari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: