spot_img
18.1 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii peste Dinamo în 2012 !

    Pandurii peste Dinamo în 2012 !

    Eugen Pârvulescu: „Aş vrea să mai obţinem 10 puncte în 2012”

    Au trecut 15 etape din turul Ligii 1 şi alte 17 din returul ediţiei trecute de campionat. În total, 32 de etape din care Pandurii a ieşit bine totalizând un punctaj aproape de cupe europene. Într-un clasament al meciurilor din 2012, oltenii sunt pe locul şase la doar două puncte în spetele locului 5 ocupat de Rapid. Mai sunt cinci etape de jucat în 2012, iar târgujienii mai pot urca în top. Planurile pandurilor pentru acest final de an 2012 sunt mari, oltenii dorind să mai câştige minim şase-şapte puncte din partidele rămase.

    Planul preşedintelui

    Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu este mulţumit de punctajul obţinut de echipa sa în primele 15 etape ale campionatului. „Avem 30 de puncte strânse în 15 etape. Avem moral şi linişte, abordăm cu încredere finalul de sezon de toamnă”, spune Pârvulescu. Oficialul oltenilor face şi calcule pentru finalul stagiunii de toamnă. „Mai avem două etape şi putem trage linie pentru că se termină turul de campionat. În acte, finalul este peste două etape şi sper să fim într-o zonă superioară. Apoi mai sunt trei etape, jocuri din care putem obţine puncte. Aş vrea să mai obţinem încă 10 puncte , e realizabil”, a mai punctat Pârvulescu.

    Suntem pe 6 !

    Dacă în acest moment s-a trage linie şi s-ar lua în calcul doar rezultatele din 2012, atunci Pandurii ar fi pe locul 6 în Liga 1. Primii sunt steliştii care până acum au adunat 72 de puncte, urmaţi de vasulieni cu 68 de puncte şi de cei de la CFR cu 57 de puncte. Surprinzător, pe locul 4 se află Concordia Chiajna cu 54 de puncte, după care topul se încheie cu Rapidul care a strâns 49 de puncte. Pe poziţia a şasea se află Pandurii, echipa lui Grig reuşind să strângă 47 de puncte, fiind urmată de petrolul cu 45, Astra cu 44 puncte şi Dinamo cu acelaşi număr de puncte.

    Grig nu pleacă !

    Suporterii echipei Dinamo îl vor pe banca tehnică a echipei bucureştene pe Petre Grigoraş. actualul antrenor al pandurilor a auzit de interesul fanilor pentru el, le mulţumeşte, însă îi anunţă că nu va părăsi Pandurii. „Le mulţumesc celor de la Dinamo că s-au gândit la mine, dar nu puteam pleca de la Pandurii. Cel puţin nu în acest moment. Dacă oficialii unei echipe mă doresc, aceştia pot veni să stăm de vorbă doar în intersezon, înaintea unei ediţii de campionat. M-a onorat faptul că cei de la Dinamo s-au gândit la mine, dar ar fi fost o dovadă de imaturitate să mă duc acum acolo. În plus, mai am contract cu Pandurii până în 2014. Am început la Târgu-Jiu o muncă şi vreau să o duc până la capăt”, a comentat Petre Grigoraş la digi sport.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: