spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăNews AlertRomanescu: “Am intrat la masa celor puternici și bogați”

  Romanescu: “Am intrat la masa celor puternici și bogați”

  Autoritățile din Târgu Jiu încă încearcă să atragă sponsori la CSM Târgu Jiu. Primarul Municipiului, Marcel Romanescu, confirm că, în prezent, un singur om de afaceri important din Târgu Jiu a venit alături de sportivi. Edilul vorbește despre strategii și succes la CSM, echipa de handbal fiind dată exemplu, pentru performanțele atinse într-un timp scurt.

  Ascensiunea echipelor de la CSM Târgu Jiu le face pe autorități să spere că Târgu Jiul va continua să fie prezent în marile competiții sportive de la nivel national și nu numai. Dincolo de munca depusă de sportivi și de cei de pe banca tehnică, echipele au nevoie de o finanțare riguroasă, pentru a-și atinge țelul.
  „Am oferit sponsorilor șansa să avem o echipă de handbal în Liga Florilor. Competiția este una dintre cele mai importante din Europa. Am intrat la masa celor puternici și bogați. Încercăm să aducem și oameni de afaceri lângă noi. Cu 10 milioane, cu 15 milioane de lei, nici nu mai contează suma. Sperăm ca, după ce se ocupă postul de director la CSM să schimbăm modalitate de constituire a Comitetului Director. Aveam un barem de 15 mii de euro, e foarte greu să cooptezi un om și să-i spui să vină cu banii aceștia. Pentru început, aș vrea ca primele de joc să fie acoperite. Dacă lucrurile sunt transparente și îi lași pe sponsori să decidă cum să fie folosiți banii pe care îi dau, sunt convins că lucrurile se vor schimba. Ne-a fost extrem de greu să-l convingem pe domnul David, de la Artego, că CSM Târgu Jiu nu e Pandurii Târgu Jiu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Tot mai mulți elevi legitimați

  În privința planurilor de viitor, autoritățile speră ca, prin noua disciplină disponibilă, numărul elevilor care activează la CSM Târgu Jiu să ajungă la 1000. “Cred că ne vom atinge tragetul de a aduce 1000 de copii la Clubul Sportiv Municipal, până în 2024. De o lună de zile răspund, în fiecare zi, la zeci de apeluri de la părinți, pentru secția de fotbal a CSM Târgu Jiu. Sunt foarte mulți oameni interesați, nu doar din Târgu Jiu, ci și din exterior. E o mare bucurie că CSM Târgu Jiu a prins viață. Ne dorim o nouă generație de sportivi la Târgu Jiu, o mică academie”, a mai declarat primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Nu știam că romanescu acum este și telefonist.Baniam că CSM ul are numărul sau de telefon , nu pe cel al primarului. Dar aceste minciunele poate prind la electorat.Cat despre masa bogaților, poate tu ai ajuns acolo, gorjenii NU! Am văzut la aceste echipe de handbal și baschet câți copii gorjeni sunt, numai că numele lor sunt Dimitrova, Trump, Johnny, Pricinscaiava ,etc , da, nume neaoși gorjenesti.Pai targhetul de 1000 de sportivi legitimați parcă l-ați realizat de acum un an, așa ați declarat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!