spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăNews AlertȘedință la Energia!

  Ședință la Energia!

  Victoria din Cipru nu a schimbat cu nimic planurile finanțatorilor echipei de baschet Energia. Astfel, mai marii echipei de baschet vor să-i bage în ședință pe jucători și antrenor, un fel de ultimatum pentru evoluții și rezultate în campionat. „Obiectivul pe termen scurt este să văd o altă față a echipei, o schimbare de atitudine. Nu știu dacă este suficient ca acest lucru să aducă și victoriile dată fiind valoarea competitoarelor care urmează, dar vreau să văd o schimbare de atitudine”, spune șeful CS Energia, Alin Bădescu.

  sport-03-5

  Acesta merge mai departe și spune că echipa are valoare și poate face față pe cele trei fronturi. „În campionat cred că diferența de manifestare în teren o face determinarea, voința și modul în care ei înțeleg să abordeze cele două competiții. Deși așa cum administrația clubului a transmis semnalul către echipă, ordinea de prioritate a obiectivelor este clară: campionatul, Cupa României și pe a treia treaptă evoluția în cupele europene. Va mai exista ședința. Sâmbătă avem meci cu U Cluj, una din pretendentele la titlul, așa că trebuie să găsim timpul în care să convocăm echipa și banca tehnică la o discuție care va avea ca scop cele două fețe ale echipei, cele două prestații complet diferite”, a spus Bădescu. Întrebat despre măsurile care se vor lua, oficialul s-a ferit să spună ceva concret. „Nu este vorba de măsuri, este vorba ca să mai transmitem un semnal ferm către banca tehnică și lot asupra obiectivelor ce echipa le are de îndeplinit, să ne focusăm pe remontarea situației din clasament, să ne pregătim pentru competiția de Cupă și să văd din partea jucătorilor și în meciurile de campionat aceeași determinare, îndârjire și abordare la victorie pe care ne-o arată în meciurile internaționale”, a mai spus Bădescu.

  Vine Glyniadakis!?

  Gorjenii vor să facă transferuri, iar primul vizat este Andreas Glyniadakis. „Cu Glyniadakis știm că și-a reziliat contractul, este liber de contract. Banca tehnică a intrat în legătură cu el și cu impresarul. Vom avea o discuție dacă este momentul și se impune o schimbare în lot dar și dacă ne putem permite această schimbare. Ne dorim revenirea la Târgu-Jiu a cât mai multor componenți de anul trecu t, pe lângă rezultatele bune există și legătura sufletească pe care o au cu publicul,. Orice revenire nu poate aduce decât bucurie, vedem dacă este posibil și dacă ne permitem financiar”, a mai spus Bădescu.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: