spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăCulturaUCB Târgu Jiu marchează Ziua Națională Constantin Brâncuși

  UCB Târgu Jiu marchează Ziua Națională Constantin Brâncuși

  Universitatea din Târgu Jiu va organiza o serie de manifestări cu ocazia Zilei Naționale Constantin Brâncuși. Acestea vor avea loc prin Institutul de Cercetare, Documentare și Inovare.

  „Joi, 16.02.2023, se va desfășura un simpozion online „Brâncuși, contemporan perpetuu”, care va putea fi urmărit pe site-ul institutului accesând adresa www.ippase.utgjiu.ro.

  Vineri, începând cu ora 10.00, la sediul Rectoratului, din strada Tineretului, nr. 4, se va organiza activitatea „Constantin Brâncuși, patronul spiritual al UCB”, în cadrul căreia se va expune, pentru prima dată, medalionul de botez al doamnei Arethia Tătărăscu.

  De asemenea, se va organiza o expoziție denumită „Târgu Jiu în schițe și culoare”, în cadrul căreia se va lansa și albumul cu același nume, lucrările fiind realizate de elevii Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu”. Tot cu această ocazie, va avea loc și workshop-ul unde elevii aceluiaș liceu vor realiza lucrări artistice pe tablete grafice“, se arată într-un comunicat al Universității „Constantin Brâncuși“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: