spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNews AlertUn nou transfer important reușit de CSM Târgu Jiu

  Un nou transfer important reușit de CSM Târgu Jiu

  În pauza competițională, oficialii echipei CSM Târgu Jiu au adus întăriri la echipă și au perfectat un nou transfer. Mirabela Gabriela Coteț este noul pivot al CSM Târgu Jiu.

  Handbalista vine de la HC Dunărea Brăila și a semnat până la finele acestui sezon cu gruparea gorjeană. „Am venit cu gândul de ajuta echipa să rămână în Liga Florilor, dar și de a crește ca jucătoare”, a declarat Mirabela Coteț, noul pivot al echipei din Târgu Jiu.

  Născută pe 22 februarie 2001, Mirabela Gabriela Coteț a început handbalul în orașul natal, la LPS Brăila, unde a activat între anii 2015 și 2019. În această perioadă, Mirabela a cucerit titlul de vicecampioană la nivel de Junioare II, în sezonul 2016-2017, dar și titlul de cel mai bun pivot din țară la Turneul Final Junioare 2, distincție acordată de Federația Română de Handbal. A urmat apoi medalia de bronz la finalul sezonului 2017-2018, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Evoluțiile sale la nivel de junioare au fost monitorizate de oficialii federației, care au convocat-o în 2019 la naționala de tineret a României. Tot în 2019 a făcut pasul la senioare și a debutat în Liga Florilor la HC Dunărea Braila. A evoluat la Brăila timp de 3 sezoane, timp în care a ajuns cu echipa din orașul natal în sferturile de finală ale EHF European League.

  „Am ales să vin la Târgu Jiu pentru că am auzit numai lucruri bune despre acest club“

  Într-un interviu acordat pentru site-ul CSM Târgu Jiu, Mirabela Coteț a spus ce a determinat-o să vină la Târgu Jiu: „Am ales să vin la Târgu Jiu pentru că am auzit numai lucruri bune despre acest club. Echipa este în Liga Florilor și informațiile circulă repede. Am auzit lucruri bune despre antrenorii de aici, de conducerea clubului, dar și de grupul unit de jucătoare de la CSM Târgu Jiu.

  Sper să fie o colaborare cât mai bună. În primul rând am venit cu gândul de ajuta echipa să rămână în Liga Florilor, dar și de a crește ca jucătoare.

  M-am simțit bine încă de la început. Am o impresie plăcută despre Târgu Jiu. Încă nu am apucat să vizitez tot orașul, dar cu siguranță voi avea timp“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Și acest transfer … respectă gargara de la înființarea acestui mastodont CSM( cum se mănâncă) banii târgujienilor , și anume că el a fost înființat ptr copiii și tinerii din Gorj ca aceștia să poate practica sportul de performanță. Acum se vede clar că el a fost creat pentru imaginea unora . Se face tot posibilul ca aceste echipe să nu retrogradeze pentru că vin alegerile.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: