spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăNews AlertUn nou transfer la echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Un nou transfer la echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a mai transferat o jucătoare pentru primul sezon în Liga Florilor.

  Noua jucătoare a CSM Târgu Jiu evoluează pe postul de extremă stânga și a semnat pentru un sezon cu echipa din Târgu Jiu. Daniela Necula vine de la CS Măgura Cisnădie, echipă cu care a obținut sezonul trecut locul 4 în Liga Florilor.

  „Consider acest proiect ca fiind unul foarte frumos“

  Noua jucătoare a spus, pentru site-ul CSM Târgu Jiu, că a ales să vină la echipa nou-promovată, deoarece proiectul este foarte frumos: „Am ales să vin la Târgu Jiu, deoarece consider acest proiect ca fiind unul foarte frumos, dar în același timp ambițios, prin prisma rezultatelor obținute în doar trei ani, care au dus la promovarea echipei în Liga Florilor.

  Îmi doresc să avem, întâi de toate, spor în muncă, iar după aceea, cu siguranță, vom avea parte și de meciuri bune spre foarte bune, care vor duce la îndeplinirea obiectivului final.

  Încă din primele zile am intrat în ,,pâine’’ ca să zic așa, perioada în sine este puțin mai dificilă pentru noi toți, sportivii, însă programul este unul bine planificat, tratat ca atare și cu multă seriozitate, pentru că numai așa vom ajunge la rezultatele dorite“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!