spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăNews AlertVictorie în deplasare pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  Victorie în deplasare pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  CSM Târgu Jiu a reușit, marți seara, să câștige meciul restant din etapa a 27-a împotriva echipei CSM Focşani. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu s-a impus cu 83-71. Carl Dylan a avut o prestaţie de excepţie la Focşani, reușind să înscrie 21 de puncte.

  Claudiu Alionescu a început meciul din Polivalenta din Focşani cu următorul „5”: Porter Troupe, Carl Dylan, Brandon Sly, Titus Nicoară şi Octavian Ilie.

  CSM Târgu Jiu a început mai bine partida și a condus pe tabela de marcaj. Echipa gazdă a revenit în meci și a reușit să preia conducerea, după care jocul s-a echilibrat. Primul act a fost adjudecat de CSM Târgu Jiu, la limită, scor 20-19.

  În sfertul doi, cele două echipe se succed la conducere pe tabela de marcaj. Ultimul minut al sfertului doi aparţine în totalitate echipei din Târgu Jiu. Malik Morgan este primul care dă lovitura de la distanţă. Porter Troupe vine şi el cu un coş senzaţional de 3p, în timp ce Carl Dylan, cu un dunk, scutură bine de tot inelul şi CSM Târgu Jiu câştigă şi sfertul doi, cu 26-21 şi intră la vestiare cu +6 pe tabelă, scor 46-40.

  CSM Târgu Jiu continuă jocul bun și în repriza a III-a, iar diferența față de echipa gazdă ajunge la 11 puncte, scor 51-40. CSM Focşani revine în joc și se apropie periculos la doar un punct. Porter Troupe este faultat pe aruncarea de 3p, iar căpitanul gorjenilor înscrie toate cele trei libere. Gazdele se impun în actul trei cu 21-19, dar echipa din Târgu Jiu a intrat în decisiv cu +4, scor 65-61.

  În sfertul decisiv, echipa gazdă încearcă să întoarcă rezultatul și se apropie la două puncte, scor 67-65, dar CSM Târgu Jiu apasă pe acceleraţie şi punctează prin Titus Nicoară, Brandon Sly, Malik Morgan şi Carl Dylan, pentru un +14 pe tabelă, scor 79-65, cea mai mare diferenţă de scor din meci. A fost un run de 10-0 care a înclinat decisiv balanţa în favoarea gorjenilor.

  Tânărul baschetbalist gorjean Andrei Bărăgan, trimis pe teren, ajunge la linia de libere şi închide meciul la 83-71 pentru CSM Târgu Jiu în confruntarea cu gazdele de la CSM Focşani.

  Carl Dylan a fost cel mai bun jucător al gorjenilor. Americanul a strâns 21 de puncte, 9 recuperări şi o pasă decisivă. Un alt jucător care a excelat în această partidă a fost Malik Morgan, cu 18 puncte marcate, 7 recuperări şi 6 asisturi, în timp ce Kendarrius Hamilton a terminat partida cu 15 puncte, 4 recuperări şi o pasă decisivă.

  „Este prima noastră victorie la Focşani“

  CSM Târgu Jiu şi-a încheiat seria meciurilor din deplasare din acest sezon cu o victorie pe terenul echipei CSM Focşani. Succesul înregistrat de gruparea gorjeană este totodată şi primul pe terenul echipei din Focşani, în cei trei ani de când formaţia din Târgu Jiu activează în Liga Naţională.

  Claudiu Alionescu şi-a felicitat băieţii pentru prima victorie obţinută de CSM Târgu Jiu pe terenul echipei din Focşani și a scos în evidenţă jocul bun, combinativ, atât ofensiv, cât şi defensiv al echipei sale: „O victorie importantă şi muncită pentru noi. Aşa cum spuneam îaninte de meci, apărarea este cheia jocului. Vreau să-i felicit pe jucători pentru efortul depus astăzi, în special în ultimul sfert. Din punct de vedere ofensiv, am plimbat mingea mult mai bine colectiv, drept dovadă sunt cele 16 assisturi şi cele 83 de puncte marcate, în condiţiile în care nu am excelat deloc la aruncările de 3 puncte. Cu această victorie ne-am consolidat poziţia în clasament, după un succes într-o sală, aşa cum spuneam, foarte grea, unde se câştigă greu. Ne bucurăm şi pentru că este prima noastră victorie la Focşani în trei ani de CSM. Nu în ultimul rând, aş vrea să mulţumesc CSM Focşani şi dl. antrenor Petruţ, pentru că au acceptat amânarea meciului în condiţiile în care noi, la momentul acela, nu puteam alinia, un rooster complet”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: