spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăNews AlertVictorie pentru linişte la Energia

  Victorie pentru linişte la Energia

  Preşedintele secţiei de baschet de la Energia, Dan Cumpănaşu vrea ca duminică seara, echipa sa să câştige meciul cu CSM Oradea.

  „Dorinţa mea e să câştigăm. Vom face tot posibilul să câştigăm”, spune Dan Cumpănaşu. Acesta consideră echipa gorjeană una care poate furniza surprize de tot felul, la fel ca şi întreg campionatul Diviziei A. „E normal să fie un meci greu. Rezultatele din cele nouă etape nu arată că ar fi echipe slabe cu excepţia Iaşiului. Mă gândesc că Dinamo a bătut Târgu Mureş, Piteşti care a bătut la Oradea. Şi Otopeni are o echipă bună chiar dacă au eliminat Va fi greu pentru că Oradea a pierdut acasă. Vor veni să recupereze punctul pierdut acasă”, a mai declarat Cumpănaşu.

  Nu sunt probleme de lot

  Un fapt pozitiv pentru Energia e componenţa lotului. „Nu avem probleme de lot, tot lotul valid”, a spus Cumpănaşu. Acesta susţine că duminică seara de la ora 20.00 în Sala Sporturilor va fi un meci interesant între două echipe apropiate valoric. „Avem puterea de a depăşi Oradea. Nu pot să spun că suntem favoriţi, dar uitându-ne la ascensiunea echipei din ultima perioadă victoria nu trebuie să ne scape”, a încheiat Cumpănaşu.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: